hm... pisze po to zeby sie dowiedziec jaki by byl koszt naprawy mniej wiecej, to jest offtopic wiec chyba moge pisac o czym chce.... TatoTurbo, sam jestes glupi :mad:
Tak, tak, znamy takie przypadki, ze uczciwy sprzedawca wysyła 100% sprawny, igła stan, super sprzęt, a na Poczcie się popaliły trany, złamała rama, zatarły łożyska i upaprali keczupem.
ale po co mam zglaszac sprawe na policje czy na allegro, koles raczej nie bedzie robil problemow ze zwrotem jak bede chcial, a jak bedzie to wtedy gdzies zglosze napewno...
wie ktos ile moze kosztowa konvowka mocy do tego sprzetu??
w sumie moze by mi sie udalo od goscia wyciagnac z 80-100zł :) na naprawe, wtedy bym mial wzmacniacz jednokanalowy za ok 70zł, a za tyle to mysle ze bym zle na tym nie wyszedl
[ Dodano: 2006-10-17, 10:30 ]
sprzedajacy :) :
"Sprzęt był mój działał fak jest jeden był jakiś czas u mojej siostry nic mi nie zgłosiła by było cos nie tak potem leżał sobie u mnie ja go nie uzwałem i stwierdziłem żejest mi nie ptrzebny bo miałem już kenwooda a teraz mam nowszy niestety wina jest po mojej str. gdyz go nie sprawdziłem ponownie dlaczego 60zł tak poprostu
100 złotych muszę za nie gomieć bo tak sobie ustaliłem. W przypadku gdy naprawa wyniesie więcej hm... coś wymyślę. Złtwimy to napewno.
Nie zostawie Pana z tym tak poprostu na lodzie."
jeszcze zauwazylem ze na tym jednym kanale ustawie volumne na min. to slysze drobne znieksztalcenia i trzaski w glosnikach, noby niewielkie ale jednak.
no i jak dam sygnal z komputera na np. Line, a ustawie pokretlem na wzmacniaczu np Tuner lub cos innnego niz Line (z wyjatkiem Phono) to tez jest sygnal w glosnikach z komutera, tyle ze sporo ciszej.
eh... chyba ta naprawa by wyniosa tyle co za ten wzmacniacz zaplacilem...
[ Dodano: 2006-10-17, 17:03 ]
chociaz musze przyznac ze sprzet jest naprawde glosny jak na swoje 35W przy 8 Ohmach, nawet na tym jednym kanale i przy podlaczonych 2 monitorkach na ARN+ARV gra bardzo glosno, na maxa jeszcze nie bralem bo szkoda mi sasiadow no i glosnkow
[ Dodano: 2006-10-17, 19:45 ]
zdjalem gorna czesc obudowy, no i wyglada to tak: http://orfi.uwm.edu.pl/~greg00
kawalek jakiegos plastiku w srodku lezalo wogole nie od wzmacniacza, jakis kabel uciety, te koncowki tez nie wygladaja na oryginalne przytwierdzenie do radiatorow, co o tym myslicie? ;/
Skomentuj