Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MATURA 2007 !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

MATURA 2007 !!!

Nie wiem czy nie jest za wczesnie na ten temat :)

Myśle ze jest troche osob z forum ktore zdaja mature w 2007r tak jak ja np :)

Jestem ciekaw czy juz sie przygotowujecie na Mature czy zaczniemy sie uczyc tydzien przed :)

Niech moze kazdy napisze cos od siebie gdzie sie wybiera po zdaniu matury oraz z czego zdaje :)
    ja zdaje z polaka,anglika oraz geografi :) a chcial bym isc na http://www.wste.szczecin.pl/
    Systemy informacyjne w transporcie lub Logistyka transportu
    Pozdrawiam

Z gery matura to pikuś...

Skomentuj

ale nei mozna tez patrzec pod takim katem ze z zeszlym roku byla latwa z gegry to beda szturmy na gegre bo sie okaze ze bedzie trudniejsza i wiekszosc polegnei ci co poszli bo byla latwa niech kazdy idzie na to z czego potrafi sie nauczyc i wie ze zda z bioli była latwa bojajze 2 lata temu :)
      pozdrawiam

Skomentuj

harman, prawda jest taka, że matura z gery była zawsze łatwa wątpię aby się coś w tym roku zmieniło :P

Skomentuj

tez prawda zawsze sa te same pytania np z mapy to jest zawsze moge byc inne dane myslalem tez o WOS ale sie nei zdecydowalem :)

Skomentuj

to ja tez sie podlacze do tematu

tez zdaje maturke w tym roku i wybralem: matme, angol i polak

i mysle ze dobrze bedzie jak na 2 tygodnie przed matura sie uczyc, choc z matmy to hardcore pisac, ale nic

ale jeszcze gorzej bo egzamin zawodowy czeka w czerwcu a tam trzeba 75% zeby zdac...

ale jestem dobrej mysli

i powodzenia wsim zdajacym

ps. Chcialbym isc do szkoly morskiej
            http://www.am.gdynia.pl/

a jak sie nie dostane to bialostocka polibuda (oczywiscie elektronika :wink: )

Skomentuj

tez mnie czeka egzamin zawodowy :( w sumei to niewiadomo co lepsze egzamin zawodowy czy matura idac na warsztaty szkolne to mowia ze egzamin zawodowy ale dzien pozniej idac na polski to nie istnieje nic oprocz matury z polskiego :)
              pozdrawiam

[ Dodano: 2006-11-10, 08:00 ]
              tez macie w srode(15),czwartek(16),piątek(17) próbna Maturke ??

Skomentuj

Czaruję...
              X