Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szukam jakiejś knigi do Hondy Civic '92-'95.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szukam jakiejś knigi do Hondy Civic '92-'95.

Jak w temacie, jesli ktoś posiada na kompie książeczkę na temat tego auta to prosiłbym o info i podesłanie na mejla. A może ktośzna stroniczkę gdzie znajdę cos na temat serwisu itp itd tego auta i wogóle jakies szersze info. W google to jest tyle że .. blee

daj maila, wysle Ci ksiazke w pdfie(22MB). napisz jaki silnik bo jesli 1.3 to podesle Ci jeszcze cos.

ogolnie szukaj info na forum www.civicklub.pl

Skomentuj

spok, akurat znalazłem stroniczke godną uwagi Ale i tak dzieki jakby co :smile:

[ Dodano: 2006-10-23, 13:25 ]
      kurde ściagnałem ale nie po polsku.

Wysyłaj na mejla : marekxyz@o2.pl

to na temat 1.3 także wysyłaj bo jeszcze mnie bardziej interesi

Skomentuj

ok, pdfy poszły na maila.

tu masz moj profil na civicklub.pl, jakbys chciał o cos spytac to PW.
        http://www.civicklub.pl/fi/profile.p...profile&u=1183

no i nie był bym sobą gdybym sie nie pochwalił... moj CIF:
        http://gandalf.mac.edu.pl/~kapturza/...y/pimpedv3.jpg

Skomentuj

Zmień alusy i wyrzuc ten znaczek TYPE R :P Jakiś golf 2.0 podjedzie i sie z impetem wyprzedzi i co wtedy TAk to możesz sie bronic ze masz 1.3 a tak mysla że nieumiesz jeździc skoro dałes ciałą w Rce :P No chyba że faktycznie masz Rke to tylko pozazdroscic grrrrrr :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

nie mam Rki bo nie wychodzily w tych latach. fele są na sprzedaz(w realu wyglądają lepiej). tu jest lepsze ich foto:
            http://gandalf.mac.edu.pl/~kapturza/stuff/foty/5.jpg

Skomentuj

NIe pogardziłbym i tak nimi gddyby były razem z autem ale wole inne. Trzeba zaczać zbierac kase i wtajemniczyc sie w mechanike auta bo jestem noga a sie chyba zakochałe mw tej furce :mrgreen: Wnętrze mnie powaliło deska itp, duza kiera jest czym machać, deska surowa bardzo jak w F1 prawie :P I ogólnie wypasik.

Skomentuj

to ogladaj nowy program na TVN Turbo -> automaniak max. Robią tam od podstaw tką honde z silnikiem własnie 1.3

Skomentuj

hm.. chcesz powiedziec ze ci sie podoba srodek tej hondy?
                  tez mi sie ta honda bardzo podoba z zewnatrz, ale ten srodek jest porprostu beznadziejny, ja na twoim mijescu bym juz zaczal projektowac nowa deske z np. zywicy

Skomentuj

greg00, w takim razie co powiedziec o srodku np. golfa3?? PORAŻKA? TRUMNA? mi sie wydaje ze wnetrze civica 92-95 jest bardzo nowoczesne jak na te lata.

na poparcie tezy:
                    http://gandalf.mac.edu.pl/~kapturza/stuff/foty/7.jpg

Skomentuj

greg00, gilf 3 ujdzie, ale golf 2 to już totalna porazka.

Hanna sterylna jak .. loho jakbym gume na patyka nałożył :P, wygląda bajecznie jak dla mnie, ja sie najeździłę mseicento (zoabcz jakie tam jest wnetrze), nielubie pulowerkó wydanó z kota i takich rzeczy na desce, ma byc twardo, mocno i przedewszystkim bez bajerów i pierdół bo to ma jeździc Pozatym jak juz pisałem, bardzo bardzo podoba mi sie maska no i oczywiscie zegary hanki, a te 7,8,9 k obrotów to juz wogóle mnie rozładowuje :P

[ Dodano: 2006-10-23, 20:24 ]
                      Grze, kiera tylko oryginalna trójramienna, niewiem co w niej ale podoba mi sie bardzo, jest bajeczna pozatym duża jest wkoncu do krecenia, bez wzpomaganka pewnie chdozi fajniej ale wspomaganie to jedyna rzecz którą bym chciałz bajerów, no szybedrach tez by sie zdał bo fajnie z nim Klima, dajcie pas z klimą, elektryka szyb, poco mi dodatkowy ciężar Bicepsa można se lewego cwiczyc

Niema co wnetrze wymiata jak dla mnie decha miód. TO chyba dlatego ze jest tak bardzo płasko, w golfie to co chwile jakis durny schowek jakies kanty i wogóle padaka.

Skomentuj

Czaruję...
                      X