Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uwaga!SPOT diyaudio Grójec!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Uwaga!SPOT diyaudio Grójec!

No właśnie,ugadujemy się z sebą007 na końcówke listopada,tak po 18-stym.
    Jeśli by byli jacyś chętni to prosiłbym o konkretne wpisy w temacie.Mile widziane własne klocki do porównań.
    Szczerze liczymy na dojazd wawki.Co do daty,wsio jest do ugadania.
    Tak że chłopaki,myśleć,planować,szykować sprzęty i sie zgłaszać.Spotkanie oczywiście w moim "kurniku" :lol:

Chwilowo przyklejam.

Ja mogę jak pisałem w dniach:
    18 – 19 lis
    25 – lis
    2 – 3 gru
    Teraz kwestia ustalenia twardej daty w zależności co komu gdzie i jak będzie pasiło.
    Myślę ze dalsze przesuwanie terminu nie będzie konieczne, dobrze aby inni chętni zabrali swoje konstrukcje w celu porównania itp, ja postaram się wziąć obie

Skomentuj

Jak by coś to i ja się piszę.
      Termin dowolny ;D
      Pozdrawiam

Skomentuj

jak bedzie konkretny termin to sie pomysli co i jak...
        ale w takich chwilach zaluje ze poszedlem na akademie medyczna:P

Skomentuj

Widzę, że chętnych masa, zwłaszcza tych z własnymi zestawami
          A tak na poważnie
          Umberto, myślę, że najlepszym terminem będzie 25 listopada, akurat człowiek zapomni co grało na AS hehe, potwierdź tylko czy Ci pasi, i mniej więcej o której godzinie.
          Jeśli nic się nie zmieni zabieram ze sobą jednego z forumowiczów – dwa wpisy wyżej

Skomentuj

dajcie sobie spokuj.....

NIC Z TEGO NIE WYJDZIE!!!! io

Skomentuj

Aryan, ja Cie nie namawiam, jeśli nie masz ochoty to nie wpadaj.
              Spot i tak się odbędzie bez względu na to czy będzie 7 osób czy dwie, (a 5 będzie na pewno ) to nie ma znaczenia, chociaż fajnie by było posłuchać zestawów innych kolegów, a nie dyskutować na forum co jest lepsze kiedy się nie słuchało i nie ma się o danym głosniku bladego pojęcia, bo tak dokładnie w większości przypadków jest, w momencie na jaki głosnik jest moda, to go polecają wszyscy, a słuchało go raptem pięc osób.

Skomentuj

seba007, termin potwierdzam,godzine zgramy.

Skomentuj

seba007

kilkurtotnie byl poruszny temat spotu, chetnych bylo wielu ale jak przyszlo co do czego to...
                  i tym razem tez tak bedzie

Skomentuj

umberto – gitara
                    ayan – doskonale Cię rozumiem, podobnie dzieje się z wątkiem na audionami, termin coraz bliżej a ze spotkania wychodzi kupa, ale w tym przypadku jest nieco inaczej,w sumie to wprosiłem się do kolegi umberta, a Ten z wielkiej uprzejmości postanowił zaprosić innych użytkowników jeśli tylko wyrażają chęć. To bardzo miły gest z Jego strony
                    A i jeszcze jedno
                    Tym razem tak nie będzie, na spotkanie dotrze minimum 95 % ( + - 3 % ) chętnych, to jest frekwencja :grin:

Skomentuj

aryan, chyba nie wątpisz że spoty u mnie jak dotąd wykazywały najwyższa frekfencję?Nie wiem czym jest to spowodowane ale niestety to prawda.Tak więc nie ma co z góry czarno przesądzać,choć nawet,jeśli zostanie nam byc tylko we dwóch...skype,i dolatuje mój serdeczny kumpel,Tomaszo.Może i tylko wirtualnie,ale niemal na każde zawołanie.I to jest prawdziwe diy,diy które skupia we wszelkie możliwe sposoby zapaleńców takich jak my,bywalcy diyaudio.
                      A tak naprawdę,chciałbym poznać wszystkich stałych bywalców tego forum,osobiście.I Ciebie też.Szkoda że to nie jest takie proste...
                      Ale może ,kiedyś?

Skomentuj

eh... w sumie to z checia bym zawital w waszych progach swoja skromna osoba, no ale ciutek daleko ode mnie no i studia, dizewczyna, zawsze czasu malo ;/
                        a z checia chcialbym posluchac konstrukcji innych, moze moje wcale tak dobrze nie graja jak mi sie wydaje, a moze wrecz przeciwnie , caly czas musze zyc w niewiedzy, jakby cos sie kroilo w wakacje to moze by mi sie jakos udalo, tak wiec narazie moge zyczyc tylko milego spotkania, no i nie pojcie za duzo zebyscie na kacu kolumn nie poobijali przy transporcie :)

Skomentuj

cholernie zaluje ze wakacyjny spot nie wypalil... naprawde.
                          zapowiadalo sie tak poieknie...:)
                          wiecie co... obiecuje. w tym roku w wakacje/ferie jesli nie bedzie w centrum Polski spota to zapraszam do siebie. tak tak! spedzam na tym forum tyle godzin ze musze poznac was, bo wiem ze i Wy tutaj i tym zyjecie:)

Skomentuj

Odświeżam,więc jak będzie? seba007?

Skomentuj

Wysłałem Ci wiadomość na PW,
                              Oczywiście, jeśli nie masz żadnych innych sobotnich zobowiązań to podjeżdżam, żuć tylko jakąś konkretna godziną, i tak żeby nie było już ciemno

[ Dodano: 2006-11-23, 18:41 ]
                              Sobota godzina 15sta

Skomentuj

Wygląda na to że będziemy tylko we dwóch...no chyba że Kudłatydoleci.Mówi się trudno,cóż...

Skomentuj

Ja bym przyjechał no ale trochę daleko chyba ze zrzucicie się na benzyne

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
                                    Ja bym przyjechał no ale trochę daleko chyba ze zrzucicie się na benzyne
                                    no ja dyche mam :razz:

Skomentuj

No sprzęt się rozgrzewa,lada moment wpadnie na metę seba007 :grin:

Skomentuj

fotki mile widziane;]

Skomentuj

Czaruję...
                                        X