Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uwaga!SPOT diyaudio Grójec!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Spot mimo że skromny to raczej udany i owocny.Na gadaliśmy się,nasłuchaliśmy się do oporu.
    Gwiazdą spotkania był zestaw stereo Seby,wierzcie mi,kolumienki warte powielenia.Grają naprawdę fajowo,a w połączeniu z moją krówką jest w ogóle niebiańsko.
    Zresztą,niech się wypowie sam autor.Ja dam troszkę fotek:

Zdjątka takie sobie,nie zauważyłem że aparat ma włączona jakąś dziką funkcje.

I żeby nie było że się lenie:

Skomentuj

XW ladnie:P hehe
      co to za fornir? super kolor... bejcowany?

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
        ... bejcowany?
        Raczej maksymalnie cudowany.Palisander z pistoletu marki malexim na fornir mahoń,jeszcze nie dopieszczone ale ponoć już robi wrażenie.

Skomentuj

umberto, zaśmiałem się na głos, o tej dzikiej funkcji aparatu.
          Szczerze mówiąc, dopiero teraz uświadomiłem sobie, jakimi krówskami są horny na ARZach.

Skomentuj

umberto, naprawde jest fajny kolorek. super wyglada, widac ze i lakier elegancko polozony... heh fajnie miec pistolet

Skomentuj

Langusta, powaga,te zdjęcia sa beznadziejne jak na klase aparatu,aż się wstydze ale tak wyszło...

mIKI, powiem tylko tyle,to nie koniec.Będe jeszcze walczył bo obecny efekt mnie nie zadowala.

Skomentuj

Co tu dużo gadać
                Spot oczywiście się udał, najważniejsze, że dzięki takim spotkaniom człowiek jest bogatszy o nowe odsłuchy na nowym, innym niż w domu sprzęcie i to jest ogromny + takich spotkań. Symasym to świetny napęd, nie ma co, myślę, że za jakiś czas postaram się o taki wzmak, XT dosłownie odetchnął na nim.
                BSW w nowej obudowie to całkiem inny świat niż to co było kiedyś w BR, obecna obudowa naprawdę godna plecenia oczywiście jeśli ktoś dysponuje odpowiednim metrażem, bo tuba zajmuje sporo miejsca, no ale gra wyśmienicie

Skomentuj

w nowym ustawieniu tuba gra lepiej niż wcześniej położona w rogu ?

Skomentuj

takero, naroże to przedłużenie tuby jako by znane choć by z patentu Klipsch-a.Lecz niestety,w tak małym pomieszczeniu jak moje ustawienie ma raczej małe znaczenie dla tej konstrukcji.Po prostu łupie konkretnie gdzie by jej nie postawił.A w duecie z KEP-ami....Panie!Niech sam seba007 powie.Miód,cud i słone paluszki.Z żalem patrzyłem jak je ładuje do bagażnika :???:

P.S.
                    seba007, dzięki za lineczki,bardzo pomocne,na pewno wykorzystam patenty.I szkoda że natchnienie przychodzi w niedziele rano...dałem nowy RLC do tubek,już nie wrzeszczą.Całkiem inny świat.

Skomentuj

Czaruję...
                    X