Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co sądzicie o tym zestawie...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co sądzicie o tym zestawie...

Tak jak w Temacie...

Warto w to inwestować kase... mam na wydanie 2000zł i to w tym sklepie... (tylko w TYM) czy raczej wziąść cos innego :smile:
    Najlepiej jak by to było 5.1 :mrgreen:

pozdrawiam FILIPEK
    o To link
    Klik

w sumie za taka kase...
    jednak jest to forum DIY wiec zachecam do samodzielnego wykonania kina. ten ampli i dvd to nic ciekawego.
    nie musisz tez wszystkiego robic od razu

Skomentuj

No ale przecież znacie sie na Sprzęcie... :neutral: to więc jakoś pomóc mi mozecie... :razz:
      "jaki wybrać zestaw z tej stronki do 2000zł" "najlepiej 5.1" pozdrawiam :cool:

Skomentuj

Wybrac ... czyli samemu złozyc, co najwyżej złozysz rozsadne 2.1 albo gorsze 5.1 ale pewnie dla ciebie i tak styknie. Poszukaj na www.audiomania.info zestawów kina i zoabcz sobie jakie sa i jakie ceny. I nastaw się na pół roku męki :mrgreen: To nie takie hop siup jeśli potrzebujesz kina na zaraz bo jestes napalencem na domwoe kino i chcez przycynic przed sasiadem albo wogóle MIEC kino to kup to co pokazałes, wszystko jedno, dla ciebie pewnie styknie

Skomentuj

hm... koles zaznaczyl ze musi byc koniecznie z tej stronki, wiec pewnie ma tam spora znizke, albo inny jakis przekret, kup nawet to co pokazales, z miesiac tego posluchasz, sprzedaz na allegro, i tak pewnie zarobisz na tym bo kupisz sporo taniej, i pozniej do roboty kolego :) DIY rzadzi :) :razz:

Skomentuj

jak juz musisz tam to może to http://www.euro.com.pl/zestawy-kina-...st-ht200.bhtml

Skomentuj

hm.. kup cos takiego gdzie masz dobry amplituner chociaz, to cos sobie z tego zostawisz :)

Skomentuj

greg00, hehe kolega wie o co kaman :mrgreen:
                mam zamiar troszke na tym pograć... :twisted: juz nie chodzi o to DVD bo filmy sobie moge na kompie oglądać... chodzi mi tylko o ładny dzwiek... zawsze to Jakiś krok do przodu...

Skomentuj

hm.. jak tak sie przeglada ten sklep to tam w sumie to nic ciekawego nie ma ;/, jest taka dolna polka tylko, nawet porzadnych firm nie widac, ja bym zrobil tak jak wyzej mowilem, tylko od razu sprzedac :), zobacz co na allegro najbardziej chodliwe jest :)
                  no i pozniej zrobic cos samemu albo odkupic od kogos DIY, no a jak chcesz cos ze sklepu to kupic cos dobrego w innym sklepie bo tu nic ciekawego

Skomentuj

kup ampli YAMAHY; dvd PANASONICA, kolumny JAMO lub ELTAX i bedzie gotes

Skomentuj

Kolumny Elatax buehehe, kolego chyba nie wiesz o czym mówisz.
                      W tej cenie Eltax produkuje niestety pierdziawki, brzmiące jak paierowe obudowy.

Skomentuj

langusta slyszales chociaz przez chwile jakies kolumny eltaxa?

Skomentuj

aryan, ja tak, ale Ty chyba nie, z całym szacunkiem.

Skomentuj

Czaruję...
                          X