Ja nie gram. Dla mie NFS to kaszana na całego :???: . Zagraj sobie W Street Racing Syndicate to dopiero poczujesz prawdziwą grę :cool: a żeby ją przejść to zajęło mi też parę miechów :wink:
"greg00" - mam pytanie ? Calutką gierkę już przeszedłeś ??? Jak tak - mógłbyś mi wysłać swojego save ? Bardzo Cię o to porszę .... Gram stopniowo, dlatego też tak szybko mi to wszystko nie idzie, a chcę mieć już save ze wszystkim. Pozdrawiam !
grafika moze i fajna ale na gf chodzi zalosnie ....
mam gf 7800 i jak mialem 30fps to bylo dobrze ...
ogolnie gierka dobra zeby sobie pojezdzic obijajac sie po banach ...
nawet bym dal 9/10 gdyby tytul inny ... ale ze to need for speed to daje 4/10
aha zeby byla jasnosc ... gralem, przeszedlem, wyrzucilem
Po UNDGRD2 co kolejna to gorsza... Carbon wymieka przy MW a MW przy U2... Chłopaki z EA chyba poszli taktyką na dresa... Full bajer multimedia a o grywalności to trochę zapomnieli... Może to i fajne, ale przejechałem sie ze 2 razy i przesiadłem sie na Ghost`a AW... To dopiero ma klimacik!
Underground 1 i Porsche Unshlead wymiatają ! Bez gadania ..... Najlepsze z gatunków NFS'a. To jest tak samo jak z The Fast and The Furious. Pierwsza część najlepsza, druga - nudna. A trzecia - Tokyo Drift - full bajerów, bajek, brak rzeczywistości. Pozdrawiam !
Jeśli chodzi o NFS`a Porsche to przeszedłem 3 razy... dwa razy dla bajeru a trzecim razem przeszedłem tak żeby w stajni mieć wszystkie furki od początku gry :-) Oczywiście wszystkie na full tuning :-)
dj_zibi, tak, undergroundy były naprawdę dobre, U2 przeszedłem 8 razy.
IMO Carbon na pewno lepszey od MW, tamto było kiszką na maksa, w Carbonie przynajmniej wrócił tuning i jako tako klimat, choć muza jest marnawa.
Skomentuj