Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

NFS Carbon - juz skonczone :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

NFS Carbon - juz skonczone :D

wlasnie przeszedlem nowego NFSa, strasznie krotka ta gra, w sumie moze z 10 godizn gralem od wczoraj i przeszedlem....
    gra ktos w to z forum? :)

Ja nie gram. Dla mie NFS to kaszana na całego :???: . Zagraj sobie W Street Racing Syndicate to dopiero poczujesz prawdziwą grę :cool: a żeby ją przejść to zajęło mi też parę miechów :wink:

http://gry.idg.pl/artykuly/46778.html

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra,25,6191,3325

Skomentuj

"greg00" - mam pytanie ? Calutką gierkę już przeszedłeś ??? Jak tak - mógłbyś mi wysłać swojego save ? Bardzo Cię o to porszę .... Gram stopniowo, dlatego też tak szybko mi to wszystko nie idzie, a chcę mieć już save ze wszystkim. Pozdrawiam !

Skomentuj

wrocielm do domu dzisiaj, w niedizele bede mogl ci wyslac jak cos, juz mam 100% ukonczenia...

[ Dodano: 2006-11-10, 22:41 ]
        podaj mejla, moze kumpel przesle z mojego kompa na studiach...

Skomentuj

grafika moze i fajna ale na gf chodzi zalosnie ....
          mam gf 7800 i jak mialem 30fps to bylo dobrze ...
          ogolnie gierka dobra zeby sobie pojezdzic obijajac sie po banach ...
          nawet bym dal 9/10 gdyby tytul inny ... ale ze to need for speed to daje 4/10

aha zeby byla jasnosc ... gralem, przeszedlem, wyrzucilem

pzdr

Skomentuj

"greg00" - bartekgib@o2.pl

Z góry wielkie DZIĘKI ! ! ! ! Pozdrawiam !

Skomentuj

jutro jak wroce to ci przesle, ewentualnie poniedzialek rano, jeszcze nie wiem kiedy wracam...

Skomentuj

OkiK. DzięX ! Pozdrawiam !

Skomentuj

Po UNDGRD2 co kolejna to gorsza... Carbon wymieka przy MW a MW przy U2... Chłopaki z EA chyba poszli taktyką na dresa... Full bajer multimedia a o grywalności to trochę zapomnieli... Może to i fajne, ale przejechałem sie ze 2 razy i przesiadłem sie na Ghost`a AW... To dopiero ma klimacik!

Skomentuj

Underground 1 i Porsche Unshlead wymiatają ! Bez gadania ..... Najlepsze z gatunków NFS'a. To jest tak samo jak z The Fast and The Furious. Pierwsza część najlepsza, druga - nudna. A trzecia - Tokyo Drift - full bajerów, bajek, brak rzeczywistości. Pozdrawiam !

Skomentuj

Jeśli chodzi o NFS`a Porsche to przeszedłem 3 razy... dwa razy dla bajeru a trzecim razem przeszedłem tak żeby w stajni mieć wszystkie furki od początku gry :-) Oczywiście wszystkie na full tuning :-)

Skomentuj

U i U2 wymiatały. MW juz mi się nudziło po 2-3 godzinach gry. a Carbon nie wiem nie mam.

Skomentuj

dj_zibi, tak, undergroundy były naprawdę dobre, U2 przeszedłem 8 razy.
                          IMO Carbon na pewno lepszey od MW, tamto było kiszką na maksa, w Carbonie przynajmniej wrócił tuning i jako tako klimat, choć muza jest marnawa.

Skomentuj

Własnie klimat i muza w U i U2 aż chciało się grać.

Skomentuj

2f2f lepsze jak ff :P

Skomentuj

chyba jednak nie ;]

Skomentuj

Nie szkoda wam życia na takie pierdoły?Nie to żebym się czepiał...

Skomentuj

umberto, na tym właśnie młodość polega - na marnowaniu czasu :P

Skomentuj

umberto, grę się przechodzi pare-naście dni .. tworzy się długo a tworzą dorośli, czy im nie szkoda życia jak dla mnie to buraki :P

Skomentuj

NFS CARBON: zainstalowalem, przejechalem jedna trase, odinstalowalem, plyte wywalilem do smieci :P

Skomentuj

Czaruję...
                                        X