Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

NFS Carbon - juz skonczone :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zauważyłem ze im nowsza cześć NFS'a (z tych istatnich) tym bardziej plastikowa i niewiele ma wspólnego z realizmem no ale to tylko moja uwaga w U i U2 grałem długo nawet kilka razy MW pograłem 2 dni i odinstalowałem i z tego co widzialem to z Carbonem bedzie podobnie...

Skomentuj

Ja pograłem jakieś 4 godziny, i odinstalowałem ..... Gra niezbyt warta zachodu. Wydaje się taka jak styl tuningowy o nazwie "candy" - dużo bajerów, piękny wygląd, niezłe funkcje, ale nie ma tego dreszczyku emocji po wdepnięciu pedału ( bo samochody tego stylu mają zazwyczaj tylko "sportowe" świece, filtr stożkowy i jakiś "finezyjny" tłumik końcowy - jednym słowem + 10 KM ). Pozdrawiam !

Skomentuj

no gra nie jest jakims hitem, ale pograc mozna, w Porsche i U nawet jak sie przeszlo to sie chcialo pozniej pojezdzic, tutaj juz tego nie ma, albo poprostu doroslem :)

Skomentuj

w MW grałem(znudziła sie po tygodniu) w czesc 1 i 2 nie.a w carbona narazie nie grałem :/

Skomentuj

Podstawową wadą Carbona jest długość i ochrona zdobytych terytoriów. Szczerze mówiąc nie za bardzo przeszkadza mi, że gra jest tak krótka, wolę to niż 10 minutowe wyścigi z Undergroundów. Muzyka jest dość dobra, ale monotonna, przydałoby się coś mocniejszego. Bardzo podoba mi się tuning, jest imo po prostu rewelacyjny. Trochę zawiodłem się na mieście, dość jednolite.
            Na koniec gra się przeciąga, ale już wziąłem zamiast Chevy'ego Brerę i przechodzę po raz drugi :smile:

P.S. Przeszedłem ... Corvette'ą :-)

Skomentuj

Czaruję...
            X