Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

samochod, gdize najtaniej :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

aryan, nie zebym nie wierzył albo cos, ale masz moze jakas strone www z tymi danymi?
    Wiekszosc informacje na ten temat jest w stylu "kolega mowil bo tata jego kolezanki był w usa"...

Skomentuj

http://www.crashescars.com/pl

Skomentuj

Golf IV TDI, 110 konny, spalanie bardzo niskie + ropa od tirowcow ;] Swoja droga tanio macie ta rope, u mnie na lewo stoi po 3zl. Ale wiadomo, wszystko zalezy od znajomosci...

A gdzie najtaniej? Przy granicy polsko-niemieckiej, Poznan i okolice ;]

Skomentuj

polsko bialoruksij

pb 95 za 3,3
          on 2,5

Skomentuj

aryan, chodzilo o to gdize najtaniej samochody :)
            dobra, to dizeki za odpowiedzi, temat mzna juz chya zamknac :)

Skomentuj

A zdecydowales cos?(z ciekawosci)

Skomentuj

jeszcze nie, az tak mocno mi sie nie spieszy, zobaczymy co sie trafi
                ale bede szukal
                corolli, ibizy lub golfa, jak cos sie odpowiedniego trafi w dobrym stanie i z dobrym wyposazeniem, z malym przebiegiem i w rozsadnej cenie no to.... :)

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                  jak cos sie odpowiedniego trafi w dobrym stanie i z dobrym wyposazeniem, z malym przebiegiem i w rozsadnej cenie no to....
                  takie rzeczy to tylko w erze...

Skomentuj

no i samochod kupiony: Golf IV 1.9 TDI, full opcja bez skory i navi,. reszta chyba jest :) (chyba), dzis kupiony wiec w sumie to jeszcze nie wiem do kona, wiem ze ma 8 AIRbagow, ASR,ESP, klima, podgrzewane fotele, no i inne pierdoly
                    tylko jest jedna sprawa ze ma uszkodzony LCD przy zegarach od komputera, i nie wyswietla wszystkich znakow, wie ktos moze ile kosztuje taki LCD do Golfa, gdize kupic i jak to wymienic? :) czy moze taniej wyjdzie zmienic zegary na nowe? patrzylem na allegro to ok 100zł zegary cale kosztuja...
                    tutaj sie o to pytam bo jakos forum golfa mi nie przypada do gustu
                    http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=66667 - przeczytajcie sobie to co na dole to zrozumienie ;/ typowe dresiarstwo, a ja chce poprostu pojezdzic normalnie, jestem normalny :)

Skomentuj

Ile zaplaciles? Mniej niz 25k? Polski czy zagraniczny?

Skomentuj

greg00, pokaz foty :grin:

Skomentuj

ja tam jeszcze poczekam jakiś czas na kupno wozu - właśnie akcyza spadła więc za czas jakiś ceny też powinny spaść, nieco...

Skomentuj

moja mama kupila golfa 2 1.8 benzyna-automat.... ale smiga,buda i wszystko super stan.Zmarł znajomy wujka i rodzina za 1 k zł sprzedała...

Skomentuj

heh... za tyle to i ja bym sobie na studia kupil jakbym mial okazje :)
                              tak wiec cena ciut wiecej niz 25, ale nie duzo :) za 2002 rok z tym wyposazeniem raczej nie byla zla cena, zdjecie mam jedno, bo akurat aparat mi padl jak jedno zrobilem:

no ale co tu pokzywac w sumie, Golf jak Golf, dla mnie te samochody sa takie nijakie, ani ladne ani brzydkie takie poprostu nie wiadomo co :) ale dobrze jezdzi i czesci tanie;
                              na wiosne moze jakies alufelgi ladne sie kupi, jakies 17" to moze jakos bedize lepiej wygladalo :)
                              Roverkiem lepiej sie jezdzilo, tyle ze juz troche latek mial i wiadomo ze rdza sie powoli zacznie pojawiac i wogole wszystko sypac .... ale w tamtym samochodzie tak jakos sie czulo zgranie z autem, tak jakby sie tworzylo jednosc za kierownica, a tutaj to tak nijak...
                              no ale jako tako jezdzi, moze sie przyzwyczaje za jakis czas.
                              To nie jest smaochod moj owycziwisce bo za mlody jestem jeszcze na swoje auto, to jest samochod dla mojej mamy no i jak przyjezdzam ze studiow na weekendy itp. no to i ja jezdze, no i czasami gdizes w trase, tak wiec ja osobiscie tylko dla siebie by mnie kupil tego auta :), nie jestem fanem Golfow

Skomentuj

Czaruję...
                              X