Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

małe "kolumny" "dla Dziewczyny"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

małe "kolumny" "dla Dziewczyny"

Witam Wszystkich...
    Mam nielada ciężkie zadanie... Moja kobieta chce zebym jej zrobił Małe kolumienki do pokoiku... 9m2, mam sie zmieścić w 300zł... ze wszystkim wiadomo Nie bedzie tu duzych wymagań od Słuchacza :wink: wiec Co kupić...
    Są z dwa oczekiwania...
    1. Odczuwalny bass w całym pokoju...
    2. No i jakiś tam wokal...
    Co zastosować NA wykończenie :?:
    Myśle nad dwoma drogami (2way) :smile:
    ps. aaa...napęd to prawdopodobnie diora 2x50W :wink:

Pozdrawiam i Bardzo dziekuje za Pomoc[/b]

Monitory na stx 14 ss + kopułka za 18 pln, nic innego nie kupisz !

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
      Monitory na stx 14 ss + kopułka za 18 pln, nic innego nie kupisz !
      hahaha mylisz sie Chłopaku :neutral: Jest jeszcze coś takiego jak Tesla :grin:

Skomentuj

no to zawsze moze byc arn 150 i arv, ale jak od razu skreślasz stx to po co wogole pytasz?? :lol:

Skomentuj

pan_membran, wydaje mi sie ze Tesla lepsza... :roll:

Skomentuj

arn 150 + PJ - lepsza jest od ARVki.
            ew 18sw + PJ.

Skomentuj

Zamieszczone przez Filipek
              1. Odczuwalny bass w całym pokoju...
              Zamieszczone przez takero
              arn 150 + PJ - lepsza jest od ARVki.
              ew 18sw + PJ.
              a czy ten zestaw spełni moje oczekiwania :?:
              Osobiście chciałbym coś większego... i zeby dawało rade z basem... :roll:

Skomentuj

twoje moze nie, ale dziewczyny napewno :)

Skomentuj

takero, greg00, bo powiem wam chłapaki... ona do tej pory ma zestaw Creativa 2.0 i wszyscy wiedza jaki to coś wydaje z siebie bass :neutral: lol2.
                  I chciałbym zeby było widać ze kasa nie poszła w błoto... no i oczywiście by sie obyło bez suba... poprosru ma być małe ale, ma też z Siebie dużo wydawać... :razz:

ps. moze coś na 188-05-4 :mrgreen:

Skomentuj

pan_membran, wydaje mi sie ze Tesla lepsza... :roll:
                    Skoro wiesz lepiej to poco pytasz ?? Kolejny kretyn na forum !!

Osobiście chciałbym coś większego... i zeby dawało rade z basem... :roll:
                    Osobiście możesz chcieć, robisz to dla dziewczyny (której współczuje chłopaka), co ty chcesz za 300 zł zrobić, w 9 metrowym pokoju, majkti jej spadną od basu na arn150.

Skomentuj

Budzik, GOśCIU :!: WYLUZUJ TROSZKE ZE SWOJą WYPOWIEDZą OK :!: jA SIE KURWA TYLKO PYTAM... A TY NIE MUSISZ PO MNIE JEźDZIć... ANI MI UBLIżAć
                      NIEKTURZY NA TYM FOUM Są O KANT DUPY POTłUC :neutral:

Skomentuj

Filipek,

Po 1 nie pisz dużymi literami
                        2 nie pisz pogrubioną czcionką
                        3 uważaj na ortografię
                        4 nie przeklinaj
                        5 skoro wiesz lepiej to po co pytasz ?
                        6 żeby wytepić takich ludzi trzeba używać dosadnego słownictwa, a nie każdemu mówić że nic sie nie stało bo w ten sposób plaga takich topików

Skomentuj

haha.. zwala :) ... jak ja tu dawno nie bylo a jaki burdel sie zrobil

ja skladam monitorki na 18-sw + PJ = 131zł za komplet :)

obudowy wystrugasz spokojnie do tych 300 ;]

Skomentuj

Budzik, mimo wszystko czasem przesadzasz... nie chcesz pomoc to nie pomagaj, pamietaj ze tez nie jestes idealny i wielu rzeczy nie wiesz...

Skomentuj

Budzik, GOśCIU :!: WYLUZUJ TROSZKE ZE SWOJą WYPOWIEDZą OK :!: jA SIE KURWA TYLKO PYTAM... A TY NIE MUSISZ PO MNIE JEźDZIć... ANI MI UBLIżAć
                              NIEKTURZY NA TYM FOUM Są O KANT DUPY POTłUC :neutral:
                              zgadzam sie.
                              a ty Budzik uspokuj sie w koncu, bo troche ublizasz innym ludziom, coraz bardziej mnie to drazni

a co do sprzetu tm hm... sam mam monitorki na arn 15- + arv, no i jka mialem je w pokoju ok 8-9m.kw. to gralo dobrze, ale basu za duzo nie maja, nie wiem czy mozna porownywac to do Creative, tamto gra calkiem inaczej, sam "bas" i wysokie tony. Skoro to dla dziewczyny to mysle ze powino wystarczyc, tylko lepszy wysoki wez zastosuj SC10N lub tego nowego STXa, podobno duzo lepsze.

Skomentuj

Napisałem o stxach bo nic innego w tej cenie niema, ewentualnie arn150. A kolega napisał od siebie bo wie lepiej wiec poco pyta ???

Zamieszczone przez greg00
                                zgadzam sie.
                                Zgadzaj się, akurat twoje zdanie mnie nieinteresuje.

Zamieszczone przez mIKI
                                Budzik, mimo wszystko czasem przesadzasz... nie chcesz pomoc to nie pomagaj, pamietaj ze tez nie jestes idealny i wielu rzeczy nie wiesz...
                                Wychowanie bezstresowe narobiło już wiele szkód w szkołach, na forum napewno ta nie będzie. Nigdzie nie pisałem że jestem idealny i że wszystko wiem, więc nie wmawiaj czegoś czego nie powiedziałem.

Skomentuj

ale z ciebie kutas za przeproszeniem, zebym mial taka mozliwosc to juz dawno bym dal ci bana

Skomentuj

ja powiem tylko jedno - :gdziem: ??

Skomentuj

tez sie o to zapytam
                                      i mam prosbe, moze oddacie w koncu takero moderatora? w koncu jakis porzadek by byl znow, i cos z budzikiem moze w koncu ktos zrobi, bo prawie kazdy temat gdize on uczestniczy konczy sie w taki sam sposob ;/

Skomentuj

Filipek, - widze w twoim avantarze ze jesteś z miasta Łódź. Napisz do mnie na Pw to dogadamy sie. Przyjedziesz do mnie posłuchasz jak grają moje monitorki na arn 150 + tonsil 9/80 i wtedy będziesz miał już trochę rozeznanie co wybrać.

Pozdrawiam :wink:

Skomentuj

Czaruję...