Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

małe "kolumny" "dla Dziewczyny"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

oleczek1988, ziomek my juz nie raz gadaliśmy na gg.... nie raz miałem do Ciebie wpaść na odsłuch ;] napisz do mnie 9931836 to sie jakoś stykniemy i posłucham sobie co one potrafią ;] pozdrawiam

Skomentuj

Ja bym sie najpierw zapytał Takero czy by chcial taki burdel sprzatac,bo ja napewno nie.

Skomentuj

Luz, jak nikt nie będzie komentował moich własnych poglądów to ta nie będzie, ja nie komentuje nikogo gustu itp tylo jade za ogół.

PS. Jakbym był moderem nie trzeba było by tego sprzątac, bo wogóle by takiego czegoś nie było, na szczęście wasze i swoje ... nie jestem.

Skomentuj

raczej nikt ( a przynajmniej ja) nie mam do ciebie pretensji o twoje poglady, tylko o sposob ich wyglaszania i o wyzywanie innych

Skomentuj

Budzik,bo kazdy by sie bal cokolwiek napisac.

Do tematu:
            arn 150 +stx pj/sc10n
            stx 18 sw + sc10n/pj i bedzie dobrze,starczy kasy.

Skomentuj

Nie będę przyjmował sugesti użytkowników forum. Moder a przedewszystim Admin wie lepiej, jak będzie cos nie tak dostane ostrzeżenie. Już jedno miałem na Audiomani więc nie myślcie że mam jaies plecy czy wsparcie ze strony Góry.

Zamieszczone przez Tasior
              Budzik,bo kazdy by sie bal cokolwiek napisac.
              Dyscyplina ma byc :)

Skomentuj

gdybys nie miał już dawno bana byś dostał ;]

Skomentuj

Chłopoki :razz: na to wam te sprzeczki :razz: i tak tego nie rozwiążecie dosrywając sobie pisząc na siebie posty i to jeszcze nie na temat.

:gdziem:

Skomentuj

a może jakiś lepszy szerokopasmowiec? zwrotki nie potrzeba i taniej wyjdzie?

Skomentuj

ja chcialem tanio i zrobilem mini "tubki" na Visatonie GB17 (czy jakos tak), no ale hm... mi osobiscie ten dzwiek tak sobie przypasowal, kumpel mowi ze lepiej i czysciej gra niz satelitki na ARN150+ARV104 wiec sam nie iwem co o nich myslec... no a tanio to wyszlo, bo ok 100 zł za parke, moze ciut wiecej z wykonczeniem, sam nie iwem dokladnie ile, ale tanio :)

Skomentuj

Czaruję...
                      X