Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak odkodowac zablokowane programy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak odkodowac zablokowane programy

siemanko wszystkim , tego co wiem to sa dostepne na necie progsy do odkodowywania zablokowanych kanalow typu canal+ , HBO itd... tyle ze jak sie takie programy nazywaja?? jakies 20 zl za miesiac kozystania z hbo to jest przesada ,w sumie place 40 pare zl :/ za 56 analow + 1 hbo czyli jak juz napisalem jakies 20zl :/ to jest naprawde przesada ,moze ktos z was kozysta z tego typu programow?? jak byscie byli mili to podajcie nazwy :)

pozdrawiam

Prosta rada: NIE OGLADAC TELEWIZJI.
    Masz komputer zacznij pisac programy Szybko zapomnisz co to telewizja. Kiedys mialem na tydzien karte telewizyjna to chyba udalo mi sie odkodowac C+ ale juz nie pamietam jak to zrobilem. Teraz do szczescia mi wystarczaja Discovery Channel. Reszta kanalow to syf.
    Pozdro
    Dexter

Skomentuj

Z canal+ nie ma problemu ale HBO nie jest kodowane tak jak C+, w Polsce właściwie to nie jest kodowane, przeważnie to sieci kablowe zakładają filtry i albo masz HBO albo nie masz. Nie wiem jak jest u Ciebie ale tak jest ze wszystkimi przypadkami z jakimi się spotkałem. Nie wiem ile w tym racji. Progsy do C+ to np. BorgTV. Wpisz w googlu programy do dekodowania C+ i znajdzie Ci ich masę.

Skomentuj

Jest tak jak TiM, napisał.Bo C+ jest kodowany.A HBO jest dosłownie zakłucane-jakoś operator tak robi.

Skomentuj

Dexter, a tvn turbo?? top geer rulez

reszta to syf:P

Skomentuj

Zamieszczone przez LUKASZ
            Dexter, a tvn turbo?? top geer rulez

reszta to syf:P

Święta racja. To jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) program motoryzacyjny.

Skomentuj

Motoryzacja za bardzo mnie nie pociaga. Czasami spojrze u siostry jak szwagier oglada jakis program, ale tylko wtedy gdy zobacze jakis wypasiony wozek z parametrami jak z kosmosu.
              Pozdro
              Dexter

Skomentuj

Czaruję...
              X