Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zasady dzialu "ogloszenia"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zasady dzialu "ogloszenia"

witam
    proponuje zmiene zasad regulaminu dzialu ogloszenia, a konkretnie dodanie zasady ze sprzedajacy ma obowiazek podania ceny przedmiotu sprzedawanego.

uwazam ze brak cen jest irytujacy. co z tego ze ktos chce cos sprzedac , jesli trzeba pisac czasem kilka razy na PW aby sie dowiedziec o cene. strata czasu. powinno byc jasno okreslone jaka cena ( chocby wyjsciowa, jesli do negocjacji)

mysle ze to usprawni dzial ogloszenia

czekam na Wasze opinie

pozdro
    0
    tak
    0%
    0
    nie
    0%
    0

popieram

Skomentuj

jestem za :)

Skomentuj

juz to samo jakis czas temu zglaszałemmoderatorowi za jakis czas powinna byc akktualizacja regulaminu :)

Skomentuj

jestem za.
          czasem niewiem czy mnie stac czy nie,a tak odrazu wiem czy pisac PW czy dac spokoj,

Skomentuj

również

Skomentuj

czekamy na opinie moderatorow. jesli nie jestescie pewni to proponuje ankiete, choc chyba jasno widac juz ze cena powinna byc obowiazkowa

Skomentuj

Pomysł mi się podoba,od siebie go popieram.
                I chwilowo przylepiam.

Skomentuj

tez juz kilka razy mnie to wkurzalo, i moze jeszcze tak zeby mozna bylo tylko umieszczac rzeczy zwiazane z audio, a nie drugie allegro robic....

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                    i moze jeszcze tak zeby mozna bylo tylko umieszczac rzeczy zwiazane z audio
                    tak to chyba od początku jest :)

Skomentuj

hm.. oj, tak powinno byc, ale nie jest, kilka juz bylo takich ogloszen wogole nie zwiazanych z audio, nawet teraz widnieje jeszcze czapeczka Focala

Skomentuj

50 zł za nia :S

Skomentuj

ja mysle ze czapeczka focala jest tematem zwiazanym z rynkiem hobbystycznym audio , a wiec moze zostac:)

Skomentuj

no powiedzmy... :), to jeszcze ujdzie, ale bywaly rozne rzeczy z tego co pamietam.... chociaz juz ne pamietam jakie, ale nie zwiazane z audio napewno :)

Skomentuj

slychac juz cos w sprawie obowiazkowych cen? bo nadal pojawiaja sie nowe oferty bez cen:/

Skomentuj

heh bez admina nic sie nie zrobi, a jaki widac dawno nie bylo tutaj Q,
                                heh czyzby powtorka z rozrywki?

Skomentuj

hm... jakos nie widac zadnych reakcji od strony admina eh....
                                  moze sie umowimy tak ze jak jakies ogloszenie bedzie bez cen, to wszyscy wysylaja zapytanie do danego uzytkownika o cene, i to po 10 razy :)

Skomentuj

wiec moze trzeba admina zmienic, skoro czasu nie ma? ja proponuje umberto albo takero na admina. Quester nich sobie adminuje swoje forum:/

Skomentuj

djrobo, nie odzywaj się gadając takie dyrdymały. Myślisz, że tak hop-siup i już jesteś adminem? Weź się zastanów :mad:

Skomentuj

Langusta, jak bys nie zauwazyl kazdy ma prawo wyrazania swoich opinii. poza tym nie tym tonem. nie zycze sobie!

Skomentuj

Czaruję...
                                        X