Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co sie z wami dzieje??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co sie z wami dzieje??

Wedlug mnie forum schodzi mentalnie na samo dno... z dnia na dzien coraz wiecej zlosliwosci,hamstwa i bez sensownych postow... Niektorych to chyba podnieca tak sobie dowalic jakiegos offa, ponabijac sie z kogos... nie mowie tutaj o nabijaniu z goscia ktory kupil audiona super powera, ale o normalne posty... chodzi mi o sytuacje z nowym stxem, kilka tematow na elektornice albo w dziale konstrukcje... rozumiem ze mozna miec odmienne zdanie ale sa pewne granice... Czesto spotyka sie ze osoby ktore sa nowe na forum wymadrzaja sie nie milosiernie, nabijaja sie z konstrukcji... Nie wiem czy wam to przeszkadza ale mi tak :( jest to jedyne forum na jakim przebywam kilka razy dziennie. To jest forum na forach powinno sie pomagac... tak jak to robi Magik czy Irek u nich praktycznie czytam wiele tematow i jak widze ze oni pisza to jest to konstruktywna odpowiedz na dany temat... Tak powinno byc...

niestety ale napisałeś samą prawde, aż żal dupe ściska jak sie patrzy co tu sie ostatnimi czasy wyrabia.
    Kiedyś wchodziłem tu po kilka razy dziennie a ostatnio nawet nie mam ochoty zaglądać bo jakaś ta atmosfera staje coraz mniej przyjazna..

Smutne..

Skomentuj

A co zrobić?
      Święta idą, to pewnie dlatego.

Skomentuj

jak ktoś nie wie co napisać to pisze co popadnie a powstrzymać się od napisania czegoś bezsensownego widać niektórym bardzo trudno

Skomentuj

Słowa prawdy,niestety.Ale ja sam nie dam rady wszystkiego odcedzić.Żeby choć ktoś podlinkował głupie wpisy...No ale trwa braterska cisza...
          Co mogę to robię,ale niestety,się nie rozdwoję.No i ten brak powiadamiania o nowym poście.Trudne warunki...

Skomentuj

umberto, moze trzebaby wprowadzic przycisk "zglos do modera" ? jesli ktos zauwazy wpisy ktore "sa nie na miejscu" to by klikal taki przycisk i temat by wedrowal do np. Ciebie. wtedy juz w Twojej gestii byloby ocenienie czy ktos przegina i ewentualnie usuniecie postu . moze by tez wprowadzic ostrzezenia. np 10 ostrzezen to ban czy cos?

moze takie cos powstrzymaloby ludzi (szczegulnie nowych, bo starzy raczej dbaja o forum) , przed gadaniem bzdur oraz brakiem szacunku dla innych.

Skomentuj

jesli chodzi o warny to ja tez bym byl za... szkoda mi tego jak to forum sie zmienia na zle :( moze nie jestem od samego poczatku ale od 1,5 roku bacznie czytam artykuly... wed;ug mnie przydalo by sie wiecej modow :( TatoTurbo,Sound Wave,Yoshi gdzies zagineli :( irek ma moda ale nie ma czasu... szczerze to wedlug mnie brakuje Takero... on tu jest bardzo czesto i jako mod sprawdzal sie abrdzo dobrze... sam umberto nic nie zdziala...

Skomentuj

jestem za... Takero jak byl modem to byl jako taki porzadek, chlopak mlody, wiecej czasu mial zeby siedziec, zreszta widac po czasie spedzonym na forum.... w sumie ja jako zwykly uzytkownik forum siedze wiecej niz niektorzy moderatorzy... no ale rozumiem... praca, dzieci audio.. :)
                tak czy siak Takero na moda moglby juz wrocic, oczywisice jesli on zechce...

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                  oczywisice jesli on zechce...
                  Na pewno ze chce.W użytkownikach siła aby aby odzyskał swoją niedawną funkcję.Więc?Do dzieła koledzy...

Skomentuj

yyy... a co tu koledzy moga :) ?? tu chyba tylko "ktos z gory" moze mu nadac ten stopien :)

Skomentuj

JA bym sie pierw go zapytal bo niewiem czy chce byc spowrotem modem po tym kicku.

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                        yyy... a co tu koledzy moga
                        Z pozoru wiele mogą,bardzo wiele.

Skomentuj

no juz nie raz sporo osob sie wypowiadalo ze by chciel Takero na moda znow, i tyle moga, pan Q. nie wiem czy to zauwazyl bo raczej zadko tu bywa, wiec teraz Moderatorzy powinni wniesc propozycje do pana Q. :), i dac moda Takero'wi nawet jesli narazie nie chce, najwyzej nie bedize korzystal z tych uprawnien a jak bedize chcal to bedziie i tile.. :)

[ Dodano: 2006-12-05, 22:16 ]
                          aha, no i przydaloby sie to zrobic jak najszybciej, bo i tak niezly bajzel sie tu zrobil...

Skomentuj

ale tez lipa tak wszystko na Takero glowe wrzucic. mysle ze ze 2 a moze nawet 3 osoby powinny dostac uprawnienia do walki z syfem. badzmy ludzmi:)
                            a co sie dzieje na forum hmmm fakt jest troche chamstwa i wiochy... a najbardziej mnie drazni jak ktos bez pojecia doradza cos swierzakowy ktory tez nie ma pojecia ale pyta... no i naiwnie wierzy w slowa jakiegos pajaca...

Skomentuj

dokładnie zrzucanie roboty na jednego moda nic nie pomorze chociaz pewnie i on poradział by sobie ale po co zameczac jedna osobe... lepiej zameczyć trzy osoby

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
                                nic nie pomorze
                                Jak nie Pomorze, to moze Mazowsze?... Mysle, ze oprocz zatrudnienia modow, ktorzy beda czytac forum codziennie a nie tylko ładnie wygladac z napisem "moder" i nawet tu nie zaglądać, powinno sie takze pomyslec nad przyznawaniem warnow za ortografie i czytelnosc postow :evil: (sorki LukaszN, akurat na Ciebie padlo )

Skomentuj

upssss :mrgreen:

no ale ghazi nie tak brutalnie nie każdy jest mistrzem ortografii chociaż zdarzało sie i tak ze ktos notorycznie popełniał błedy nie wiem czy swiadomie, czy nie swiadomie, no ale na pewno było to denerwujace.

I jest jeszcze jeden mały broblem, a mianowicie brak regulaminu forum. Nie ma co przestrzegać skoro go nie ma, oczywiscie wypadało by kierować się podstawowych zasadami kultury jakie nauczyły nas mamusie, ale regulamin musi być.

Skomentuj

kazdemu zdaza sie popelniac bledy ortograficzne... ja pelcam nowa Mozille, ona podkresla jak zle jest napisane, tyle ze trzeba pisac z polskimi literami bo jak nie to i tak podkresli i tak :)

no to czekamy teraz na jakas decyzje ze strony administratora :)
                                    moze jeszcze w grudniu tu zajrzy...

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo
                                      umberto, moze trzebaby wprowadzic przycisk "zglos do modera" ? jesli ktos zauwazy wpisy ktore "sa nie na miejscu" to by klikal taki przycisk i temat by wedrowal do np. Ciebie. wtedy juz w Twojej gestii byloby ocenienie czy ktos przegina i ewentualnie usuniecie postu . moze by tez wprowadzic ostrzezenia. np 10 ostrzezen to ban czy cos?
                                      Bardzo dobry pomysł! Na pewno wiele razy bym z niego korzystał :d

Skomentuj

Zamieszczone przez ghazi
                                        Zamieszczone przez ŁukaszN
                                        nic nie pomorze
                                        Jak nie Pomorze, to moze Mazowsze?
                                        i po co to ??

Skomentuj

Czaruję...
                                        X