Wedlug mnie forum schodzi mentalnie na samo dno... z dnia na dzien coraz wiecej zlosliwosci,hamstwa i bez sensownych postow... Niektorych to chyba podnieca tak sobie dowalic jakiegos offa, ponabijac sie z kogos... nie mowie tutaj o nabijaniu z goscia ktory kupil audiona super powera, ale o normalne posty... chodzi mi o sytuacje z nowym stxem, kilka tematow na elektornice albo w dziale konstrukcje... rozumiem ze mozna miec odmienne zdanie ale sa pewne granice... Czesto spotyka sie ze osoby ktore sa nowe na forum wymadrzaja sie nie milosiernie, nabijaja sie z konstrukcji... Nie wiem czy wam to przeszkadza ale mi tak :( jest to jedyne forum na jakim przebywam kilka razy dziennie. To jest forum na forach powinno sie pomagac... tak jak to robi Magik czy Irek u nich praktycznie czytam wiele tematow i jak widze ze oni pisza to jest to konstruktywna odpowiedz na dany temat... Tak powinno byc...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co sie z wami dzieje??
Collapse
X
-
umberto, moze trzebaby wprowadzic przycisk "zglos do modera" ? jesli ktos zauwazy wpisy ktore "sa nie na miejscu" to by klikal taki przycisk i temat by wedrowal do np. Ciebie. wtedy juz w Twojej gestii byloby ocenienie czy ktos przegina i ewentualnie usuniecie postu . moze by tez wprowadzic ostrzezenia. np 10 ostrzezen to ban czy cos?
moze takie cos powstrzymaloby ludzi (szczegulnie nowych, bo starzy raczej dbaja o forum) , przed gadaniem bzdur oraz brakiem szacunku dla innych.
Skomentuj
-
jesli chodzi o warny to ja tez bym byl za... szkoda mi tego jak to forum sie zmienia na zle :( moze nie jestem od samego poczatku ale od 1,5 roku bacznie czytam artykuly... wed;ug mnie przydalo by sie wiecej modow :( TatoTurbo,Sound Wave,Yoshi gdzies zagineli :( irek ma moda ale nie ma czasu... szczerze to wedlug mnie brakuje Takero... on tu jest bardzo czesto i jako mod sprawdzal sie abrdzo dobrze... sam umberto nic nie zdziala...
Skomentuj
-
jestem za... Takero jak byl modem to byl jako taki porzadek, chlopak mlody, wiecej czasu mial zeby siedziec, zreszta widac po czasie spedzonym na forum.... w sumie ja jako zwykly uzytkownik forum siedze wiecej niz niektorzy moderatorzy... no ale rozumiem... praca, dzieci audio.. :)
tak czy siak Takero na moda moglby juz wrocic, oczywisice jesli on zechce...
Skomentuj
-
no juz nie raz sporo osob sie wypowiadalo ze by chciel Takero na moda znow, i tyle moga, pan Q. nie wiem czy to zauwazyl bo raczej zadko tu bywa, wiec teraz Moderatorzy powinni wniesc propozycje do pana Q. :), i dac moda Takero'wi nawet jesli narazie nie chce, najwyzej nie bedize korzystal z tych uprawniena jak bedize chcal to bedziie i tile.. :)
[ Dodano: 2006-12-05, 22:16 ]
aha, no i przydaloby sie to zrobic jak najszybciej, bo i tak niezly bajzel sie tu zrobil...
Skomentuj
-
ale tez lipa tak wszystko na Takero glowe wrzucic. mysle ze ze 2 a moze nawet 3 osoby powinny dostac uprawnienia do walki z syfem. badzmy ludzmi:)
a co sie dzieje na forum hmmm fakt jest troche chamstwa i wiochy... a najbardziej mnie drazni jak ktos bez pojecia doradza cos swierzakowy ktory tez nie ma pojecia ale pyta... no i naiwnie wierzy w slowa jakiegos pajaca...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ŁukaszNnic nie pomorze)
Skomentuj
-
upssss :mrgreen:
no ale ghazi nie tak brutalnie nie każdy jest mistrzem ortografii chociaż zdarzało sie i tak ze ktos notorycznie popełniał błedy nie wiem czy swiadomie, czy nie swiadomie, no ale na pewno było to denerwujace.
I jest jeszcze jeden mały broblem, a mianowicie brak regulaminu forum. Nie ma co przestrzegać skoro go nie ma, oczywiscie wypadało by kierować się podstawowych zasadami kultury jakie nauczyły nas mamusie, ale regulamin musi być.
Skomentuj
-
kazdemu zdaza sie popelniac bledy ortograficzne... ja pelcam nowa Mozille, ona podkresla jak zle jest napisane, tyle ze trzeba pisac z polskimi literami bo jak nie to i tak podkresli i tak :)
no to czekamy teraz na jakas decyzje ze strony administratora :)
moze jeszcze w grudniu tu zajrzy...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez djroboumberto, moze trzebaby wprowadzic przycisk "zglos do modera" ? jesli ktos zauwazy wpisy ktore "sa nie na miejscu" to by klikal taki przycisk i temat by wedrowal do np. Ciebie. wtedy juz w Twojej gestii byloby ocenienie czy ktos przegina i ewentualnie usuniecie postu . moze by tez wprowadzic ostrzezenia. np 10 ostrzezen to ban czy cos?
Skomentuj
Skomentuj