Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TV bez anteny...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

TV bez anteny...

mam maly problem do rozwiazania, otoz mojej mamie zachcialo sie w kuchni jakiegos nieduzego telewizorka, z tym to nie ma raczej problemu, kupuje sie i jest :)
    ale problem mam z tym zeby go jakos podlaczyc i zeby odbieraly dobrze kanaly, nie chcemy w domu kabli puszczac dodatkowych bo dom jest swiezo po remoncie wiec glupio to bedize wygladalo, w sciane tez go nie schowam z tego powodu przez najblizszych pare lat.
    macie jakies pomysly?
    na allegro jakis czsa temu widizaelm jakies nadajniki TV bezsprzewodowe, ale nie wiem do konca jak to dziala...
    mamy antene zwykla z ktorej odbiera tylko TVP1,2, Polsat i "N"-ke od wczoraj, w sumie to w kuchni nawet te 3 kanaly ze zwyklej anteny by wystarczyly, tylko zeby to jakos bezprzewodowo zrobic...

kup antene pokojową ze wzmacniaczem i schowaj gdzieś za szafką :) to chyba najprostsze rozwiązanie

Skomentuj

sa takie nadajniki/odbiorniki bezprzewodowe sygnalu telewizyjnego. maja dosc spory zasieg. po prostu jedno urzadzenie ustawiasz np na telewizorze, a drugie kolo jakiegos huba antenowego czy tam gdzie masz blisko anteny i podpinasz sie pod normalna antene. spojrz tu

Skomentuj

tak tak, wlasnie o tym pisalem wyzej wlasnie, ale to dziala tylko tak, ze jakbym postawil to przy pierwszym TV, to w tym drugim TV bym tylko ogladal to co akurat leci na pierwszym, nie da rady ogladac dwoch roznych kanalow na obu telewizorach, wiec to odpada, nic nie zostaje jak antena pokojowa, lub kabel ;/, temat mozna zamknac, no chyba ze ktos ma jeszcze jakis ciekawy pomysl (sprawdzony)

Skomentuj

Caleb, sprawdzałeś to?Tak pytam,na co dzień zajmuję się niby tym tematem i powiem że te urządzenia...no ale poczekam na Twoją opinię,może czegoś nie wiem.

Skomentuj

Czaruję...
          X