Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nareszcie!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nareszcie!

Przedewszystkim witajcie :mrgreen:

W koncu trafilem na forum gdzie bede mogł zaczerpnąć informacji jak profesjonalnie zbudować własne kolumny podłogowe! Wiem ze pewnie nie jestem pierwszym ktory męczy Was takim pisaniem ale pasjonuje sie tym od dziecka! Zrobilem juz w swojej karierze stolarskiej obudowy takze z tym nie ma problemu! Gorzej z resztą! dobór głośników do litrarzu paczki, zwrotnice i cała reszta bo w tym niestety jestem laikiem :oops: Moze podsuniecie mi pare wskazówek jakich komponentow uzywacie do własnych konstrukcji itd itp! Tymbardziej ze chiałbym zacząć swoj projekt juz niedługo:) :mrgreen:

artykuły na stronie głownej + artykuły z strony audiomania.info
    Tak na poczatek.

Skomentuj

U.D.S., aby cos doradzic musisz powedziec nam co chcesz osiagnac, czego oczekujesz, jak ma miej wiecej wygladac (technicznie) no i ile masz na to kasy;]

Skomentuj

zapoznaje sie z tym wszystkim powoli! Juz od dawna mysle o tym aby zbudować kolumne band-pass. Moze i macie racje! zapoznam sie z tym wszystkim powoli najpierw! Jednak moze na początku oświećcie mnie i napiszcie jakiej firmy głośniki ale przedewszystkim zwrotnice proponujecie i gdzie moglbym je zakupić! No chyba ze ktoś z Was mogłby mi takie wykonać na zamówienie! co do kasy na głosniki to sie jeszcze zastanowie ale byle czego nie kupie napewno :)

Skomentuj

najpierw wejdź tu - http://diyaudio.pl/search.php

Skomentuj

Czaruję...
          X