Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Poszukuje tytułu/wykonawcy pewnego utworu.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Poszukuje tytułu/wykonawcy pewnego utworu.

Witam, jak w temcie, szukam pewnego nagrania jednak nie znam ani tytułu, ani wykonawcy.Poświęciłem dużo czasu szukając tego na różne sposoby i jedyne co udało mi się zdobyć to skąpy kawałek do którego daje link, może ktoś z was wie co to za urtwór?Jedyne co o nim wiem to to że chyba jest w miarę świeży, poniewaz kilka razy słyszałem go w radiu.Z góry dzięki za ewentualne odpowiedzi.

http://mieszkobb.no-ip.info/newfile.zip

Piszcie w razie gdyby link nie działał.

kurde, ostatnio mialem to na mp3-ojce, i tez mi wpadlo w ucho, pozniej szuaklem tego na kompie i nie moglem znalezc, zaraz jeszcze raz poszukam :)

[ Dodano: 2006-12-20, 22:12 ]
    cholera no, nie moge znalezc, a 2 tygodnie temu jeszcze od siebie z kompa to zrzucalem na temata mp3-ojke ;/ jutro moze sie dowiem, jak ccos to dam znac :) chyba ze ktos mnie urpzedzi

Skomentuj

greg00 jeśli by ci się udąło to znaleś to naprawde jestem dozgonnie wdzieczny, bo przyznam że bardzo mi sie spodobało to nagranko ale tak jak napisałem wczesńiej pomomo intensywnych i długotrwałych poszukiwań nie znalazłem tego co mnie podłamało....:( A tu nareszczeie pojawił się płomyk nadziei, licze na ciebie:)

Skomentuj

Witam. Służę pomocą:
        kawałek rzeczywiście fajny, a jest to CJ Stone - Storm z albumu VA - Bravo Hits Zima 2007 (2006) - Top 40 [www.torrentazos.com]
        Ponadto powiem, że w tym albumie można znaleźć jeszcze parę innych ciekawych utworów.
        Pozdrawiam :lol:

Skomentuj

:mrgreen: :mrgreen: to jest to dzięki wielkie, mam jeszcze kilka kawałków tego gatunku które mnie interesują ale nie mam kompletnie żadnych pomysłów jak i gdzie ich szukać bo po prostu gdzieś kiedyś słyszałem, a pozatym nic nie wiem o nich żadnego punktu zaczepienia, sprawdze cały ten album Bravo Hits Zima 2007 bo do tychczas jeśli nie miałem żadnych informacji na temat nagrania szukałem właśnie po kolei ściagajac według tytułów z list, lub albumów , :grin: generalnie chyba poszukam tez w nowych propozycjach własnie CJ stone z tego wzgledu że większosc jego kawałków mi osobiście pasuje.Jeszcze raz dzięki.

Skomentuj

to moze ja skorzystam z tematu bo tez czegos poszukuje...

wie ktos moze jak sie zwie utwor ktory byl m.in. w 3 filmach TAXI jak rowniez jego przerobiona wersja to podklad piosenki "Pump it - black eyed peas"??

Skomentuj

na koncu filmu pisze na 99% jaki to utwór :)

Skomentuj

Motyw przewodni z filmu Pulp fiction

Skomentuj

Zamieszczone przez Pan_sowa
                  greg00 jeśli by ci się udąło to znaleś to naprawde jestem dozgonnie wdzieczny
                  troche za pozno, ale w koncu znalazlem to u siebie mialem gdizes tam w kacie jeszcze jeden katalog z nowszymi mp3 i zapomnialem o nim wczesniej

Skomentuj

Tak czy owak dzięki za dobre chęci.

Skomentuj

podlacze sie do tematu,ja poszukuje pilnie wykonawcy i tytuluy tego utworku,,

http://www.extremstation.mysticgen.net//zxc.mp3

pamietam kawalek ale za cholere nie pamietam wykonawcy.

Skomentuj

kluczykpl, Tez szukam tego co ty mam to zatytułowane :grin:
                        "manieczki dj tiesto atb sunrise rocco 2006 ekwador techno tranc dance ibiza"
                        trwa6:06 ale przeskakuje tak jak zle nagrana plyta :/ wiec Pomocy :P

Skomentuj

tym razem ja potrzebuje pomocy!!
                          http://www.sendspace.com/file/le21k3 oto link do kawalka, polecam, jest naprawde naprawde GENIALNY;] tylko troche szumiaca wersja, moze ktos zna tytul/wykonawce?

Skomentuj

mIKI, bardzo przypomina mi ten utwór, to co robi Tori Amos, ale to raczej nie ona. Pierwszy raz słyszę ten utwór. Być może też The Crannberries.

Skomentuj

sprobojcie wyszukac czesc tekstu ktory spiewa,ja wczoraj probowalem ale bylo w nocy i niezbyt moglem poglosnic zeby sie wsluchac.

Skomentuj

tak wlasnie zrobilem:)
                                mam!
                                Azure Ray Lyrics - Sleep Lyrics
                                niezly nie?:)

Skomentuj

Calkiem fajny

Skomentuj

A sobote w zagrodzie chryszczatej słyszałem zajebistą nutke. Folk/rock/country na gitarze - refren brzmiał: "take your horse and ride to the riverside".
                                    Nigdzie nie moge niczego znaleźć.
                                    Ktoś coś kojarzy?
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
                                    X