Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oglądacie TVN TURBO ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oglądacie TVN TURBO ??

no właśnie. Dla mnie to jeden z najlepszych pomysłów grupy ITI. Jak najbardziej trafny pomysł. A takie programy jak Top Gear, Czas Tuningu czy Monster Garage to naprawdę niezłe propozycje na wypełnienie wolnego czasu.
    A na dodatek musimy pamiętać, że ta telewizja jak by nie patrzeć jest nowa i ciągle się rozwija.

Ja od dzisiaj zaczynam bo se tunerek cyfrowy kupiłem nowy :P

Skomentuj

No tylko ze Monster garage juz nie ma :(
      teraz jest Wysipisko ,,Złomiarze'':P na Discovery jusz dawno leciało ;d

Skomentuj

Top Gear - zajebisty program :)
        Szkoda ze Polacy nie maja takiego pomyslu na program (show)... nie dosc ze testy sa dosc ciekawe (kazde inne) to jeszcze do tego troche humoru.

Skomentuj

Ale dzis ogladałem Top Gear i ten koles w koszuli siedział w Golfie V i piorunami go traktowali ;d

Skomentuj

tez to widzialem...dzieki tym ze codziennie sa powtorki przynajmniej ciezko przeoczyc jakis odcinek :)

No z tymi piorunami bylo niezle...

Podobal mi sie test 3 autek za grosze (Volvo, Audi i chyba Rover) gdzie potem walili w mur przy 50 km/h.... gdzie jednemu gosciowi nie dzialal predkosciomierz i na wyczucie wjechal w mur ponad 65km/h :)

Ogolnie pomysly maja wypasione...

Skomentuj

A widzieliście co z tą terenową Toyotą za ok. 100 dolarów robili?? Została później pomnikiem wytrzymałości. Ale ja się nie dziwię skoro postawili ją na dachu 10 piętrowego budynku, po czym zburzyli go. A Toyotę wykopali z ruin, założyli akumulator, nalali paliwa i ...... odjechali

Skomentuj

albo jak kiedyś testowali przy jakiej prędkości rozwali się przyczepa kampingowa. nie pamiętam przy ilu ale przy pierwszym podejściu wyrwało pól boku przyczepy a przy drugim wywaliło uszczelkę spod głowicy w samochodzie, który ją ciągnął a był to Lancer EVO VII

Skomentuj

dalex1, nieo braz sieale monster garage to najwieksza komera jak widzialem a wiocha jeszcze wieksza:)

Top Gear mi sie podoba dlaczego?
                  wysmiewa wszelkiego rodzaju tuning , samochod sportowy kupuje sie z gotowy a nie przerabia golfa czy jakiegos innego kaszal

Skomentuj

Monster garage jest bez sensu ! Zasuwaja kilka dni nad jakimś projektem po to tylko żeby Jessie przejechał się pare metrów i koniec !

Skomentuj

ale on musi ciac blache i krzesac iskry nie ma czasu na takie pierdoły w koncu jest twardzielem buahahaha

Skomentuj

ale LUKASZ mimo wszystko musisz to ogladac jak znasz te teksty pozdro

Skomentuj

sparco, a jaki ten tunerek?
                          po prostu zwykły cyfrowy, czy czy w canal+?

Skomentuj

zwykły cyfrowy, ale mam proglem z tvn, tvn turbo, bo pokazuje mi ze program zakodowany :( niewiecie o co chodzi?

Skomentuj

Czaruję...
                            X