Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

100 Powodów Do Dumy Polaków

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

100 Powodów Do Dumy Polaków

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...563&highlight=

przykładowo :

2. Jako pierwsza nacja na świecie, opracowaliśmy sposób na picie denaturatu, płynu borygo, kwasu siarkowego i wody kolońskiej.

64. Mieszkaniec Nowego Miasta Lubawskiego dwa razy uciekał z prosektorium. Mężczyzna, będąc w stanie kompletnego upojenia alkoholowego, nie dawał żadnych oznak życia. Lekarze, nie mogąc wyczuć pulsu, stwierdzali zgon.

:o

stare juz , pare lat temu w CKMie chyba to bylo

Skomentuj

"Dawka śmiertelna 3,5 promila. Nie dotyczy Polaków".
      ...i Rosjan...
      8. Marta Rudzka, absolwentka Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej, jest autorką projektu najwyższego budynku świata. Trump World Tower będzie miał 90 pięter wysokości i powstanie na Manhattanie w Nowym Jorku.
      To już nieaktualne z tego co mi się zdaje :)
      30. Jeden z dróżników stacji Kraków Bieżanów jest największym szczęściarzem w Polsce - znalazł w rowie przy torach paczkę zawierającą 100 tysięcy dolarów. Pieniądze wyrzucono z przejeżdżającego pociągu.
      i był na tyle "uczciwy" że powiadomił o tym PKP i nie dostał ani 1zł :P
      32. Koszykarka Małgorzata Dydek, rocznik 1975, karmiona przez rodziców produktami kupowanymi na kartki, osiągnęła 213 centymetrów wzrostu.
      dodam że urodziła się w wołominie :P
      A do tego cała jej najbliższa rodzina do niskich nie należy więc kartki miały tu powiedzmy marginalne znaczenie
      99. Najbardziej aktywną morderczynią była Elżbieta Batory, praktykująca wampiryzm na dziewczętach i młodych kobietach. Stwierdza się, że zabiła ponad 600 dziewic, aby pić ich krew i kąpać się w niej dla zachowania młodości. Elżbieta była bratanicą króla Stefana Batorego (1533-1586).
      To jest ostre

Skomentuj

Hehe, dobre :mrgreen:

Skomentuj

tam jest tez dziewczyna z sosnowca ktora wyginala przedmioty itd jak w matrixie :P
          mieszkala niedaleko mnie.

Skomentuj

nie to żebym był jakimś niedowiarkiem ale jakoś nie bardzo chce mi się w to wierzyć ;]

Skomentuj

101 powod do dumy
              polskie dziewczyny najłatwiejsze sa i daja dupy kazdemu anglikowi
              102 polak praawie jak muzyn , robi za podnózek zeby dostac funta, ma tylko krotszą pałe i białą skóre

Skomentuj

to bylo nie smaczne, moze i prawdziwe ale.... ;/
                ja tam taki nie jestem

Skomentuj

aryan, bez przesady, daj spokój - święta już prawie są ...

Skomentuj

Takero,niewiem ile w tym prawdy ale mama mi kiedys opowiadala wlasnie o takiej babce i o tym co sie dzialo tam wiec raczej cos w tym jest...

a pozatym w matrixie te dzieci to pewnie jej były,co wyginaly lyzeczke itd ;]

Skomentuj

zapytajcie kogos kto byl w anglii jak nie wierzycie.
                      polskie szmaty nawet nie chca rozmawiac z polakami! one ŁASZĄ sie do anglików i nie wazne czy jest to mlody czy stary wazne ze anglik!!

Skomentuj

aryan, ja wiem, nie musisz mi tłumaczyć ,ale kurcze - w święta to nawet nie wypada takie rzeczy pisać...
                        Pozatym nieco szacunku dla kobiet.

Skomentuj

wlasnie, sa dziewczyny i sa dziwki, widac ty tylko z tymi drugimi masz do czynienia (joke)

Skomentuj

100 powodów do dumy z polaków czy 100 sposobów na pojechanie po Polakach?

Skomentuj

szmaty to i na miejscu sa...
                              np mam kochanke lat 36 2 dzieci i maz który wrucil z niemiec do domu na swieta P
                              zreszta to juz 2 w tym roku

Skomentuj

Arayan jak masz jakieś żale to zachowaj je dla siebie.

Skomentuj

kulturka jak na dworcu... zreszta tam mieszkasz ,peron 3...

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                                    np mam kochanke lat 36 2 dzieci i maz który wrucil z niemiec do domu na swieta P
                                    to ty burak jestes, nie lubie ludzi ktorzy rozwalaja czyjes rodizny, albo nawet zwiazki

[ Dodano: 2006-12-24, 15:46 ]
                                    Wesolych swiat

Skomentuj

Czaruję...
                                    X