Zna może ktoś program przez który mozn spowrotem przekonwertowac pliki flac na AudioCD bo przez Nero chyba nie pójdzie??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Muzyka z komputera
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Calebwidocznie zle je kompresujesz. FLAC czy APE to kompresje bezstratne tak jak rar czy zip, wiec zadnych danych sie nie traci(...)
Korzystam głównie z tego (konwersja w obie strony): http://members.home.nl/w.speek/flac.htm
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Ariel616Ja słysze nawet róznice pomiedzu 320kbps a CD pomimo ze mam kolumny na teslach,amplituner stereo denona i Cd-ka pioneera.
Zamieszczone przez greg00ja bym chcial jakas dobra oryginalna CD posluchac, ale nikt z moich znajomych nie ma takowych,a podobno spora roznica niz z mp3
Skomentuj
-
Co zew tego ze lepsza karta ale to i tak nie bedzie to co z cd.Chocbyś sobie złozył pcm2702 i połaczył super kabelkiem to i tak nie bedzie to to co stacjonarne cd połaczone dobym interkonektem ze wzmakiem.To nie ma porownania.
Ja poprostu sciagam FLAC-i z neta i wypalam na płytce i puszczam na cd.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Ariel616Co zew tego ze lepsza karta ale to i tak nie bedzie to co z cd.Chocbyś sobie złozył pcm2702 i połaczył super kabelkiem to i tak nie bedzie to to co stacjonarne cd połaczone dobym interkonektem ze wzmakiem.To nie ma porownania.
Skomentuj
Skomentuj