Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kto zna ta firme??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Tasior
    Takero i Inni ktoryz chca kupic ten glosnik,napiszcie do mnie,to je wezme i wysle wam (taniej,on chce 19 zl za wysylke) ,a przy okazji moze jakis rabacik da rade.
    No co jest?
    Pisze do Ciebie, że jestem chętny i na gg i na pw i nic...
    Napisz coś. Bierzesz je, czy mam sobie sam brać przez allegro?

Skomentuj

dostalem wiadomosc ale pw,a na gg nic,masz moj aktualny numer?
      Czekam na poczte,od 13 dni niosa moje 800 zł...
      napisze dzis do niego i zapytam o ten rabat.

aktualne gg to 7825535

Skomentuj

Tasior, numer brałem z tąd, czyli aktualny. Może nie doszło po prostu. W kazdym razie jeśtem chętny. Zaproponuj 25zł/sztuke i napisz żeby zszedł z tej wysyłki do 10zł, bo to 19 z kosmosu wziął chyba. :shock:
        Mam w domku arn116, które już od dawna czekają na odpowiednie kopółeczki

Skomentuj

jesli niezejdzie z wysylki to sam to wysle,chyba ze niebede mial czasu /pogadam z nim zobaczymy.

aha,on zajmuje sie tez diy,mowil ze ma arz i chce tuby zrobic itp ale z nim niegadalem dlugo,sproboje cos sie dowiedziec moze sie uda jakies rabaty dla forum zalatwic.

Skomentuj

Nono, "molestuj" goscia:P
            Jak bedzie jeszcze jakis rabacik i tansza wysylka to glosniczek moze byc interesujacy:)

Skomentuj

niestety taniej niesprzeda...

Skomentuj

kupiłem dzis 5 sztuk jak przyjdą dam znac i zrobie mały test a a propo takero widze ze jestes z wawy ja mieszkam na ursynowie jak jestes zainteresowany odsłuchem zapraszamm...

Skomentuj

Tasior, dobrze znam ludzi z tej firmy i moge to miec taniej wiec jak chcesz to daj mi znac bede sie z nimi widział w sobote

Skomentuj

kaino, ooo, no to czekam aż to jakoś zaaplikujesz i myślę że moża urządzić jakiegoś spota małego :P

Skomentuj

to jeszcze troszke potrwa bedzie to pracoawła z... zgadnijcie :lol:

Skomentuj

hm.. co to za glosniki to nie wiem, ale dosyc fajnie wygladaja, ale bardzej mnie ciekawi co to jest to cos obok? :|

Skomentuj

tomck, no a o mnie to już nie pamiętasz?Nie ładnie,oj nie ładnie. :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                            hm.. co to za glosniki to nie wiem, ale dosyc fajnie wygladaja, ale bardzej mnie ciekawi co to jest to cos obok? :|
                            głosniki są now pochodzą z
                            wharfedale evo40

a to co jest obok to początek mojej konstrukcj czyli clon b&w 802d

Skomentuj

hm... no cekawe jak ty to z tego zrobisz :), ja kcs to pokazuj foty z roboty :)

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                                hm... no cekawe jak ty to z tego zrobisz :), ja kcs to pokazuj foty z roboty :)
                                nakladm piankę szlifuje itp jak bedzie już porządany krztałt nakładm zywice i mate z włókna szklanego tak zrobiłem tube wysokotonowca

Skomentuj

aha, t to jest forma tylko :) mysallem ze bedizesz chcial jakos w srodek wydlubac :), ja wlasne tez kiedys o czyms takim mysallem i o zywicy wlasnie, tyle ze to juz nie te same wlasciwisci co np. MDF, do wysokotonowego to moze byc ok

[ Dodano: 2007-01-08, 21:25 ]
                                  troche zboczylo z tematu, ale to nie moja wina , mam jeszcze pytanie, co to za pianka? taka jak doo uszczelnainai przy oknach sie daje??

Skomentuj

dokładnie piana z obi... za całe 9,90 :mrgreen:

Skomentuj

Moze ktoś cos powiedzieć o tych głośnikach jeszcze? Słyszałe je?

Skomentuj

kaino, i co z tymi glosnikami??
                                        napsz cos o nich

Skomentuj

Czekamy na jakieś wieści, jak to gra?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X