Takero i Inni ktoryz chca kupic ten glosnik,napiszcie do mnie,to je wezme i wysle wam (taniej,on chce 19 zl za wysylke) ,a przy okazji moze jakis rabacik da rade.
No co jest?
Pisze do Ciebie, że jestem chętny i na gg i na pw i nic...
Napisz coś. Bierzesz je, czy mam sobie sam brać przez allegro?
dostalem wiadomosc ale pw,a na gg nic,masz moj aktualny numer?
Czekam na poczte,od 13 dni niosa moje 800 zł...
napisze dzis do niego i zapytam o ten rabat.
Tasior, numer brałem z tąd, czyli aktualny. Może nie doszło po prostu. W kazdym razie jeśtem chętny. Zaproponuj 25zł/sztuke i napisz żeby zszedł z tej wysyłki do 10zł, bo to 19 z kosmosu wziął chyba. :shock:
Mam w domku arn116, które już od dawna czekają na odpowiednie kopółeczki
jesli niezejdzie z wysylki to sam to wysle,chyba ze niebede mial czasu /pogadam z nim zobaczymy.
aha,on zajmuje sie tez diy,mowil ze ma arz i chce tuby zrobic itp ale z nim niegadalem dlugo,sproboje cos sie dowiedziec moze sie uda jakies rabaty dla forum zalatwic.
kupiłem dzis 5 sztuk jak przyjdą dam znac i zrobie mały test a a propo takero widze ze jestes z wawy ja mieszkam na ursynowie jak jestes zainteresowany odsłuchem zapraszamm...
aha, t to jest forma tylko :) mysallem ze bedizesz chcial jakos w srodek wydlubac :), ja wlasne tez kiedys o czyms takim mysallem i o zywicy wlasnie, tyle ze to juz nie te same wlasciwisci co np. MDF, do wysokotonowego to moze byc ok
[ Dodano: 2007-01-08, 21:25 ]
troche zboczylo z tematu, ale to nie moja wina , mam jeszcze pytanie, co to za pianka? taka jak doo uszczelnainai przy oknach sie daje??
Skomentuj