Panowie,bez przesady,nudziło mi się to zrobiłem.A że mnie i kilku osobom się podoba to nie znaczy że to cud miód i orzeszki.Choć z jednej strony to żaden inny sub do niego nie ma startu :lol:
Nie żebym się czepiał ale od wszystkich wymagasz kultury (słusznie) a sam "dupami" sadzisz.
Nie jest to jakieś przekleństwo ale jednak nieładnie brzmi.
Jak chodzileś do szkoły to do nauczycieli też mowiłeś "w dupie to mam"? :lol:
Ja też święty nie jestm ale do Ciebie to jakos nie pasuje
W dupce powinno być :/ czepiacie się i czepiacie. Niektóre zwroty bez lekkich wulgaryzmów (o ile można je nazwać wulgaryzmami) nie będą miały swoich znaczeń. Umberto jest człowiekiem a nie zakonnicą.
A w sprawie tematu, wydaje mi się, że sub pod łóżkiem zły pomysł, tak samo jak tuba...
Jak nie masz dużo miejsca na suba to może pomyśl o konstrukcji typu "tower" Nie zajmuje dużo a litraż możesz jako tako zdobyć.
Akurat od pewnego czasu obserwuję że Umberto wszystkich upomina więc sam też powinien świecić przykładem.
Komu innemu bym nie zwrocil uwagi.
Taki już jestem że się czepiam wszystkiego
ja rozumiem ze subwoofer= sub niskie tony ,ale taki ktory do 40hz takze moze pelnic role glosnika ktory bedzie odpowiedzialny za najnizsze tony w naszym zestawie.
niech wam bedzie,nie subwoofer ale woofer,tylko ze jakbym powiedzial ze chce zlozyc woofera to kto by mnie zrozumial? pewnie nikt... a jesli juz to by mnie poprawil na subwoofer.
ok bsw154-II kupiony za smiesznie małą kwote 340zł z przesyłką
bude bede robić dopiero za miesiac wiec czas do namysłu na projektem jest i to dość spory
Skomentuj