Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

bsw pod łóżko

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kurde szukac wam sie nie chce czy co?
    http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=7...light=tuba+bsw

Skomentuj

takero, Tasior, przecież z ironią to powiedziałem, nie bulwersować się tak panowie

Skomentuj

Panowie,bez przesady,nudziło mi się to zrobiłem.A że mnie i kilku osobom się podoba to nie znaczy że to cud miód i orzeszki.Choć z jednej strony to żaden inny sub do niego nie ma startu :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
          maxdila, to nie lepiej zrezygnowac z łóżka i powalić materac na budce?Wiem,troszke wysokie wyjdzie ale to co oferuje...w dupie z BR :cool:

W dupie powiadasz...... Czy to wyrażenie jest zgodne z regulaminem?

Skomentuj

Zamieszczone przez adam
            Czy to wyrażenie jest zgodne z regulaminem?
            Najpierw mi go pokaż mądralo :lol:

Skomentuj

w dupie b-r.

Nie żebym się czepiał ale od wszystkich wymagasz kultury (słusznie) a sam "dupami" sadzisz.
              Nie jest to jakieś przekleństwo ale jednak nieładnie brzmi.
              Jak chodzileś do szkoły to do nauczycieli też mowiłeś "w dupie to mam"? :lol:

Ja też święty nie jestm ale do Ciebie to jakos nie pasuje

[ Dodano: 2007-01-18, 21:46 ]
              Zamieszczone przez umberto

Najpierw mi go pokaż mądralo :lol:
              A dobre wychowanie i kultura?

Skomentuj

oooo ja bez przesady, to nie szkola! tym to forum rozni sie od innych ze jest 'luz'

Skomentuj

W dupce powinno być :/ czepiacie się i czepiacie. Niektóre zwroty bez lekkich wulgaryzmów (o ile można je nazwać wulgaryzmami) nie będą miały swoich znaczeń. Umberto jest człowiekiem a nie zakonnicą.

A w sprawie tematu, wydaje mi się, że sub pod łóżkiem zły pomysł, tak samo jak tuba...
                  Jak nie masz dużo miejsca na suba to może pomyśl o konstrukcji typu "tower" Nie zajmuje dużo a litraż możesz jako tako zdobyć.

Skomentuj

Akurat od pewnego czasu obserwuję że Umberto wszystkich upomina więc sam też powinien świecić przykładem.
                    Komu innemu bym nie zwrocil uwagi.
                    Taki już jestem że się czepiam wszystkiego

Skomentuj

Ja się przyczepie jednego, co to za sub co schodzi do 40Hz? Bo wg mnie to nie sub.

Skomentuj

moze inaczej, jesli nasz zestaw schodzi do 40 hz to wtedy to nie sub,ale jesli mamy jakis lipny sprzet to taki subik spelnilby swoja role

Skomentuj

nie moge sie kurcze zgodzic

Skomentuj

ja rozumiem ze subwoofer= sub niskie tony ,ale taki ktory do 40hz takze moze pelnic role glosnika ktory bedzie odpowiedzialny za najnizsze tony w naszym zestawie.
                            niech wam bedzie,nie subwoofer ale woofer,tylko ze jakbym powiedzial ze chce zlozyc woofera to kto by mnie zrozumial? pewnie nikt... a jesli juz to by mnie poprawil na subwoofer.

Skomentuj

ok bsw154-II kupiony za smiesznie małą kwote 340zł z przesyłką
                              bude bede robić dopiero za miesiac wiec czas do namysłu na projektem jest i to dość spory

Skomentuj

Czaruję...
                              X