Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio mega

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Audio mega

Witajcie.Znacie zapewne ta firme.Jedni mówią że to kawał firmy inni że to szit(ci mają racje :)).Dzisiaj znalazłem na allegro aukcje gdzie ktoś sprzedaje obudowy po kolumnach tgej firmy.Wyglądają jakby ktoś to robił na balkonie :)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31941808

to coś się niemożliwe wydaje
    Nawet najgorsze firmy mają sprzęt do "ładnego" wycinania "desek"
    Ten gość co to sprzedaj sam coś nabroił i tak to wyglada
    pozdrawiam

Skomentuj

o boshe.. za taka kase jak on chce sprzedac to mam 4 takie skrzynki z fornirem

Skomentuj

Moim zdaniem te kolumny były kradzione... potem koleś sam coś z nimi kombinował, wyszedł szit i teraz chce to opchnąc jakiemuś frajerowi na allegro. Ale to tylko domyślanie się ;p.

Skomentuj

boshe co to jest

Skomentuj

hmmm zbyt pięknie to to niewygląda :/ niewnikam jaka jest historiia tych kolumn bo tego nie wiem.... i wy podejżewam równiez :P moze leprze zdjecie było by leprze bo to co zamieścił to wygląda jakby ktoś to pociemku robił :P

Skomentuj

Lynx nie chcę być niemiły ale popraw trochę ortografję bo tragicznie się to czyta. Co do tych obudów i kolumn Audio Mega to to tragedia. Gra to bo gra ale nie do home audio absolutnie. Pozdro. Lynx nie pojedź mnie za tę ortografie :)))

Skomentuj

ehh to nawet ja lepiej obudowy robie ;D

Skomentuj

fornir niby hehe jasne toc to okleina widac na zaokrągleniach jak pilniekiem krzywo robione a dziury wycinane etodą wietrarka plus wiertło

Skomentuj

Hmmm...fajnie mieć jeszcze dwie lodówki w domu... :P

Skomentuj

Mnie to tak samo odraziło jak was.Takiego paskudztwa już dawno nie widzialem.Czy mi sie zdaje czy ktoś to ręcznie wyżynarą wycinał ?? :/.Głośniki niewiem czy wiecie ale stosują prawdopodobnie STX z seri PP.Zobaczcie audiomega z dwoma bosowymi głośnikami po 30cm.Głośnik to identyczna kopia STX !! - plastikowy kosz.

Skomentuj

mi to wyglada na wycinanie otworow wiertarka...bleee

Skomentuj

nono audio mega stosuje takze głosniki bassowe Alda

Skomentuj

krotko mowiac jest to brzydkie :/ bleeeeeeeeeee ,ja bym za to nie dal nawet 1 grosza ( slwonie jednego :P ) a za darmo to bym tym bardziej nie chcial
                            poprostu pozostawie to bez komentarza

Skomentuj

Wygląda na to, że właściciel trzymał w tym pudle stado gryzoni, które były bardzo głodne...

Skomentuj

jak dla mnie to jakas patologia )) heh sam lepiej otwory wyzynarka robie )

Skomentuj

Zamieszczone przez Tomek(tomek)
                                  krotko mowiac jest to brzydkie :/ bleeeeeeeeeee ,ja bym za to nie dal nawet 1 grosza ( slwonie jednego :P ) a za darmo to bym tym bardziej nie chcial
                                  poprostu pozostawie to bez komentarza
                                  dlaczego za darmo nie? bylo by przynajmniej czym palic w piecu :)

ps. dodam ze otwory sa dobrze wyciete, tylko okleina jest tak poszarpana jakby ktoś nieumiał nożem ciać

do tego te wystające śruby(gwoździe?) WYPAS

Skomentuj

no nie pomyslalem ze mozna bylo by to spalic, w sumie opal za darmo zima nie chodzi piechota :P ,a tak wogule to mam centralne ogrzewanie :P

Skomentuj

taaa sory za ortografie ale odpowiadam czasmi nie myslac co pisze a co mówic o tym jak to pisze :P sory jeszcze raz :)

Skomentuj

Czegoś tu nie rozumiem: 140 zł za rozpałkę do grilla i to nie dość, że ch***** to jeszcze nie porąbana ?!?

Skomentuj

Czaruję...
                                        X