Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pytanie

mam wieze z dwoma wejsciami na glosniki czy da sie w jakis sposob zrobic zeby do wiezy podlaczyc kolejne dwa glosniki???

nie. nie podlaczaj tylko dwoch kolum rownolegle do jednego wyjscia bo mozesz uszkodzic wzmacniacz

Skomentuj

zależy jaka to wieża (co w niej siedzi) i jakie to głośniki.

Skomentuj

wieza to aiwa xr-em71

http://images.google.pl/imgres?imgur...icial%26sa%3DN

Skomentuj

A w szereg?

Skomentuj

z tyłu wierzy musisz miec napisane ile omów minmalnie i maksymalnie ma przypadac na każdy kanał. tych wartości nie nalezy przekraczac bo można (chciaz nie zawsze) uszkodzić wzmacniacz (najczęsciej koncówka mocy - przegrzanie albo spalenie).

Skomentuj

A jakby dalo sie podlaczyc wzmacniacz do tej wiezy i dopiero podlaczyc głosniki ???

P.s Czy da sie wogole do tej wiezy podlaczyc wzmacniacz???

Skomentuj

Wzmacniacz musiałby mieć wejście wysokopoziomowe.

Skomentuj

czy da sie zrobic taki wzmacniac z wejciami wysokopoziomowymi jak tak to bym byl wdzieczny
                  za podanie linkow do takiego wzmacniacza

Skomentuj

ja na twoim miejscu bym sie najpierw nauczyl zakladanie nowych tematow na forach, bo niby co ma mi mowic temat o nazwie "Pytanie" :|
                    kazdy kto zaklada nowy temat przewaznie ma jakiesp pytanie, ktore jest sprecyzowane w temacie...

Skomentuj

Mozesz podlaczyc wzmacniacz do wyjscia sluchawkowego twojej wieży.

Skomentuj

Czaruję...
                      X