zaraz dam linka do trojana i napisze żeby nie klikać ;] :|
Czy naprawde wymaganie uprzedzenia o drastycznych fotach gościa na pół przeciętego to tak mało logiczne jest ? :|
Pozatym nawiązując do tematu
niezłe foty
co w tym niezłego ?
I po co ten link tu ?
Jak ktoś jest zainteresowany i go to kręci to sobie wejdzie na www.rotten.com i tyle...
Brak słów dla pomysłodawcy topica...
to sobie obejrzyj http://www.youtube.com/watch?v=VRAh3Qse-Us (sekcja zwłok kobiety!)
Stare , ale jare, szkoda że laga ma w połowie.
A jak chcesz to mam jeszcze pare fot z zajęć anatomi.
no wlasnie tydzien temu mailem kolo z tego. w sumie szpilki sa spoko ale teoria byla tragiczna;/ szkudlarek zamulila... hheh
teraz klatka piersiowa bedzie, ponoc najciekawsze
aryan, to przestroga dal Ciebie jak bedziesz szalał na motorze to skończysz jak ten Pan :} Mnie juz chyba odpuściła chec posiadania motoru, ale przeżuciło sie na samochody :P
aryan, jakim sprzetem jeździsz?? Musze wiedzieć w jaki motor żucac pomidorami :P
Fokti wg mnei dość konkretne.
Idealnie obrazują co może sie stać śmigając motorem. Jak i co moze się stac jak nie zobaczymy motosyklisty i lekko w niego wjedziemy. Wg mnie przestroga nie tylko dla motocyklistów ale równiez dla kierowców samochodów:)
taker link zamiescilem w celu wywołania wymiotów :P
u mnie lepiej alkohol wywoluje wymioty... nie rozumiem po co ktokolwiek wrzuca do internetu takie zdjecia... niektorzy sie rowniez czuja zniesmaczeni ogladajac cos takiego... a to jest juz naprawde smutne. dziwie sie troche ludziom (szczegolnie kobietom), ktore ogladajac ten filmik tak "wspolczuly" tym zwierzakom, a w futra to juz sie zaopatruja bez zadnego oporu...
Skomentuj