Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaka kupic wkretarke

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaka kupic wkretarke

po malym remoncie w domu zagilela barteria i ladowarka do mojej wkretarki. jest to jakis NONAME za 70pln, teraz stoje przed wyborem nowej....
    mam do wydania ok 150pln.
    wiem juz ze najwazniejsza jest jakos akumulatora bo reszta jest wszedzie praktycznie ta sama.
    teraz pytanie do was co mozecie polecic w tej cenie? fajnie byloby zeby maila 2 baterie i jakies wyzsze napiecie niz 12V.
    pozdrawiam!

warto poszukać czegoś uzywanego - np skill ale z serii pro (szary nie czerwony!!) albo bosha ale tak samo seria pro :)

Skomentuj

tylko pewnie w uzywkach beda aku juz ostro zjechane...

Skomentuj

mIKI mam ten sam problem ostatnio widziałem promocje Kinzo 18V z dwoma aku za 99,99.

Skomentuj

no teraz od 7 w auchanie w promocji maja byc jakies tanie. ale nie wiem....
          Ludzie jakich sprzetow Wy uzywacie? to ma byc do domu wiec nic specjalengo, raz na jakis czas skrecic kolumny, jakies pierdoly w domu itp...

Skomentuj

Black&Decker.Minimum.

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
              Ludzie jakich sprzetow Wy uzywacie?
              Nie ma to jak wiertarka :P

Skomentuj

umberto, ale czy za 150pln da sie wyrwac B&D?

[ Dodano: 2007-02-05, 22:27 ]
                http://www.allegro.pl/item164175857_..._12v_nowa.html

[ Dodano: 2007-02-05, 22:32 ]
                http://www.allegro.pl/item164091622_...kumulator.html

Skomentuj

nie wszystko da sie tak zrobic... ciezko rezna rkrecac wkrety... juz lepiej srubokretem

Skomentuj

Nieprawda :P ja również używam ręcznej wiertarki do wkrętów i idzie świetnie. Wkrętarką nie mam wyczucia i często urywają się łby we wkrętach Wkręcić śrubokrętem ręcznie kilkaset wkrętów to masakra

Skomentuj

mIKI, na pewno w Białymstoku macie tam Lidla/e. Tam zdarzają się czasami elektronarzędzia Parkside. ZA swoją cenę są po prostu REWELACYJNE! Ostatnio kupiłem szlifierkę oscylacyjną 310W za 89zł - jest imo lepsza od Boscha za 200zł, bo takim też miałem okazję pracować. Mają 3 lata gwarancji, są dobrze wykonane, pomyślane pod użytkownika.

Wracając do wkrętarki - mam Boscha i... serdecznie odradzam. Wprawdzie to zielona seria, ale padaczka po prostu - mam tu na myśli aku, bo reszta w sumie sprawuje się dobrze. Ale aku to tragedia, a koszt nowego to cena noej fajnej wiertarki.

B&D, jak umbi wspomniał, są dobre, wygodne, tanie jak na swoje możliwości.
                      Ta nowa czerwona seria to najbardziej komfortowe w pracy narzędzia, jakie widziałem :) Rozejrzyj się jeszcze po sklepach, szukaj okazji.

Pozdro

Skomentuj

mIKI, tylko i wylacznie makita sam mam dwie i poprostu rewelka

Skomentuj

tylko budrzet nie ten.

Skomentuj

To ja troche pozartuje. W teleshoppingu sprzedaja wiertare z dwoma wrzecionami, calkiem wygodne.
                            A tak powaznie, to uzywam od wielu lat wkretare z zielonego Boscha, kiedys zielony bosch byl lepszy niz obecnie.

Skomentuj

według mnie mozesz kupić nawet gówno za 30 zł byle chodził jak się zjara albo coś jest zawsze gwarancja ;d

Skomentuj

a nie lepiej dokupic jakis maly aku zelowy z allegro? - taki do centralek alarmowych i przerobic jakos mocowanie - wiadomo troche trzeba sie pobawic

Skomentuj

Hitachi, jasne ze tak tylko ze tutaj chodzi o akumulator...
                                  JAREK, w sumie mozna pokombinowac.

ale uwaga kupilem wlasnie wkretarke, 2dni na necie i masa telefonow... moj wybor padl na DTW(jakis tam odlam bosha) 18V, duza pojemosc baterii, ergonomiczna. no i przystepna cena 170pln -20% rabatu. jeszcze co mi sie spodobalo to ze dodatkowe AKU kosztuje ~60pln wiec jest okey. do tego 2lata gwarancji.

Skomentuj

Jak sprzęt to tylko B&D. Mam wyrzynarkę 450W i się świetnie pracuje. Mam wkretarkę B&D 18V z najnowszej serii, tylko jeden aku, ale nie do zajeżdżenia. Stawiałem drewniany garaż, jak raz naładowałem to wytrzymała do końca a skręciłem cały na wkręty, co prawda miałem za free, ale za około 190zł możesz kupić sobie 12V i nie będziesz żałował. Czasami warto dołożyć, a jak nie to polecam FERMA, za te pieniądze to doby sprzęt, nie polecam KINZO.

Skomentuj

jesli chodz o wkretarke to polecam Skila, jest na allegro za 55 zł, mu dzial swietnie juz pol roku, a nie oszczedzalem jej.

Skomentuj

Ja dziś kupiłem w Castoramie Dedre 18V dwa Aku. wkrętarka składana w Polsce:] Koszt 88zł. W tej cenie nic innego nie ma. Myślałem nad fermem za 160zł Nad B&D za 200 oraz nad Kinzo za 120zł:] Jednak wg mnie do domowej pracy czasem zrobinia kolumn starczy tania:] Jak za dwa lata sie posuje kupi się nową:)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X