Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tylko dla prawdziwych kozakow :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tylko dla prawdziwych kozakow :)

Moje wrazenia sa mieszane :) http://content2.totallycrap.com/media/autopsy/corps.swf

michone, to już było z 10 razy w ciągu ostatnich 2 lat :)

Skomentuj

kurcze a ja tego nie widzialem ;/ no to sorki :P

Skomentuj

:| ja nie widzialem tego jeszcze, kurna, notmalne jakby swinie rozbieral... :|
        p.s.
        niezle cycki hehe (joke)

Skomentuj

hehe ale Silikon i tak był najlepszy... :mrgreen:
          ciężki materiał... ale ujdzie nie jest tak źle... :neutral:

Skomentuj

stare i nie modne.. ale powiem wam że gorsze filmy się widziało.. :neutral:

Skomentuj

Zamieszczone przez kad
              stare i nie modne.. ale powiem wam że gorsze filmy się widziało.. :neutral:
              daj linka madralo :P

Skomentuj

michone, www.rotten.com :)

Skomentuj

nic przerażającego tylko pomyśleć sobie że ta kobieta kiedyś żyła a w tej chwili rozbierają ją na kawałki :/

Skomentuj

Zamieszczone przez Hitachi
                    tylko pomyśleć sobie że ta kobieta kiedyś żyła a w tej chwili rozbierają ją na kawałki :/
                    i co gorsza leci to sobie w necie jako filmik..

Zamieszczone przez michone
                    daj linka madralo
                    buhahahha a od czego masz www.google.pl :mrgreen: mało to w necie jest takish stron filmików itd...

Skomentuj

August Underground Mordum najbardziej chory film jaki widzialem. Poszukajcie sobie na bearshare albo dc. Przykladowa scena to: 'siedzi zwiazana kobieta na krzesle, koles podchodzi rozcina jej brzuch. Bawi sie chwile jej flakami pozniej wyciaga je i wali ja w miejsce rozciecia w brzuchu'. Posrane akcje ;]

Skomentuj

hostel tez fajne :) (bardziej masakryczne niz piła/oszukac przeznaczenie)

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                          hostel tez fajne :) (bardziej masakryczne niz piła
                          czy ja wiem... chyba nie widziaels Pily 3 jeszcze :);
                          chcoaiz Hostel rzeczywiscie fajny, ale nie taki straszny jak Pila 3 )

Skomentuj

ale filmy to sztuczne sa... jak was to nie rusza to spoko :) dla mnie sie wydaje obrzydliwy ten film i straszny... ogladalem jeszcze film co obcinaja glowe w iraq dziennikarzowi...

a wiecie co jest najgorsze??
                            Zamieszczone przez kad
                            Zamieszczone przez Hitachi
                            tylko pomyśleć sobie że ta kobieta kiedyś żyła a w tej chwili rozbierają ją na kawałki :/
                            i co gorsza leci to sobie w necie jako filmik..

Zamieszczone przez michone
                            daj linka madralo
                            buhahahha a od czego masz www.google.pl :mrgreen: mało to w necie jest takish stron filmików itd...
                            tak sie podniecasz ze setki stron sa a pomysl ze Twoje dziecko bedzie chcialo poogladac sobie teletubisie w internecie... i na co moze trafic??

Skomentuj

To jest chore... że (nie)ludzie potrafią takie rzeczy robić... W sumie też godne podziwu... żeby mieć taką kupe gdzieś tam w czaszy :-/

Skomentuj

widzialem pile 3 ... w hostelu to bylo bardziej realistyczne,pozatym niektorzy w hostelu czuli sie bezradnie (najgorsze co moze byc,imho) a w pile 3 to mialem ubaw z "bohaterów" ,np ze nie przypieli łancuchów do jaj temu na poczatku,albo inne takie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
                                  To jest chore... że (nie)ludzie potrafią takie rzeczy robić... W sumie też godne podziwu... żeby mieć taką kupe gdzieś tam w czaszy :-/
                                  ze ktos robi sekcje zwlok to nic zlego... rozne sa wypadki i potrzeby, oststnio na uczelni caly czas uczymy sie na takich 'preparatach' - zwlokach.
                                  jednak szacunek musi byc!
                                  najbardziej mnie wkurza jak ktos sie tym tak podnieca i oglada dla przyjemosci... czy czegos tak innego.

Skomentuj

mIKI to restekpa dla Ciebie - ja szanuje tych którzy dają kroic swoje ciało zeby inni mogli potem czyjeś ciało uratować i tych którzy to ciało ktoja zeby sie czegos nauczyc {bo to jednak trza sie zawziąć w sobie}

A ci co robią jakieś tego typu patenty tylko dla rozrywki to czuby potem taki wyjdzie i sam kogos potnie.

Skomentuj

mIKI,

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                                        Zamieszczone przez Tasior
                                        hostel tez fajne :) (bardziej masakryczne niz piła
                                        czy ja wiem... chyba nie widziaels Pily 3 jeszcze :);
                                        chcoaiz Hostel rzeczywiscie fajny, ale nie taki straszny jak Pila 3 )

eee tam... ostatnio trafił mi sie film z lat 70tych, gatunek tzw. gore. tytuł 'cannibal holocaust' bardziej brutalnego filmu w zyciu nie widzialem, wszystkie piły, hostel, nieodwracalne itp da sie ogladac. tamto było obrzydliwe.

dla chcacych mocnych wrażen [nie jedzcie jakies 2h przed filmem]

ed2k://|file|Cannibal.Holocaust.LiMiTED.FRENCH.DVDRiP.XVi D-JILL-GGT.avi|721188864|0F6847345D600620D8ED942A98DBEED4 |/

http://www.imdb.com/title/tt0078935/

Skomentuj

Czaruję...
                                        X