Moje wrazenia sa mieszane :) http://content2.totallycrap.com/media/autopsy/corps.swf
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tylko dla prawdziwych kozakow :)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez Hitachitylko pomyśleć sobie że ta kobieta kiedyś żyła a w tej chwili rozbierają ją na kawałki :/
Zamieszczone przez michonedaj linka madralo
Skomentuj
-
August Underground Mordum najbardziej chory film jaki widzialem. Poszukajcie sobie na bearshare albo dc. Przykladowa scena to: 'siedzi zwiazana kobieta na krzesle, koles podchodzi rozcina jej brzuch. Bawi sie chwile jej flakami pozniej wyciaga je i wali ja w miejsce rozciecia w brzuchu'. Posrane akcje ;]
Skomentuj
-
ale filmy to sztuczne sa... jak was to nie rusza to spoko :) dla mnie sie wydaje obrzydliwy ten film i straszny... ogladalem jeszcze film co obcinaja glowe w iraq dziennikarzowi...
a wiecie co jest najgorsze??
Zamieszczone przez kadZamieszczone przez Hitachitylko pomyśleć sobie że ta kobieta kiedyś żyła a w tej chwili rozbierają ją na kawałki :/
Zamieszczone przez michonedaj linka madralo
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MormoNTo jest chore... że (nie)ludzie potrafią takie rzeczy robić... W sumie też godne podziwu... żeby mieć taką kupe gdzieś tam w czaszy :-/
jednak szacunek musi byc!
najbardziej mnie wkurza jak ktos sie tym tak podnieca i oglada dla przyjemosci... czy czegos tak innego.
Skomentuj
-
mIKI to restekpa dla Ciebie - ja szanuje tych którzy dają kroic swoje ciało zeby inni mogli potem czyjeś ciało uratować i tych którzy to ciało ktoja zeby sie czegos nauczyc {bo to jednak trza sie zawziąć w sobie}
A ci co robią jakieś tego typu patenty tylko dla rozrywki to czuby potem taki wyjdzie i sam kogos potnie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez greg00Zamieszczone przez Tasiorhostel tez fajne :) (bardziej masakryczne niz piła
chcoaiz Hostel rzeczywiscie fajny, ale nie taki straszny jak Pila 3 )
eee tam... ostatnio trafił mi sie film z lat 70tych, gatunek tzw. gore. tytuł 'cannibal holocaust' bardziej brutalnego filmu w zyciu nie widzialem, wszystkie piły, hostel, nieodwracalne itp da sie ogladac. tamto było obrzydliwe.
dla chcacych mocnych wrażen [nie jedzcie jakies 2h przed filmem]
ed2k://|file|Cannibal.Holocaust.LiMiTED.FRENCH.DVDRiP.XVi D-JILL-GGT.avi|721188864|0F6847345D600620D8ED942A98DBEED4 |/
http://www.imdb.com/title/tt0078935/
Skomentuj
Skomentuj