wie ktos moze jak sie pozbyc tego oblechowego nadruku z kopulki glosnika. moze acetonem albo czyms. moze ktos juz przeprowadzal podobny eksperyment i mu wyszlo. pytam bo nie chcial bym uszkodzic jakimis srodkami chemicznymi mebrany czy kopulki lub doprowadzic do ich odbarwienia, a robie do dlatego ze doprowadza mnie do ku.....cy ten napis pomijajac juz ta odblaskowa membrane...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
cw1202c (bazarowy wyglad)
Collapse
X
-
Masa sie nie zmieni wogule - nie przesadzajcie.Czyli z tego co mówisz to zapisany zeszyt 80K byłby cięższy od tego samego zeszytu niezapisanego :/.Maskownica odpada...zamalowanie też bo nie osiągne tego samego koloru co kopułka :(.Wymana na innąodpada ponieważ jest to CW1002C a tam raczej tego nie wymienisz.
Skomentuj
-
umberto daruj sobie taką odpowiedź.Jak żeś kasiasty to niech cie dobijają.Dla szarego człowieka takiego jak ja to jedyne źrudło dźwięku bo na nic innego mnie nie stać !!!!.Jasne wież mi jakbym, miał na miesiąc 3000zł to bym osrał te alphardy!! i kupił conajmniej scana albo Focal-a.Powracając do tematu aceton chyba odpada bo nie zmyje tylko napisu ale i farbe z kapselka :).
Skomentuj
Skomentuj