Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

RMI Trance X-plosion

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

RMI Trance X-plosion

hi

Jak w temacie, był ktoś w miniony weekend na tej imprezce ? Jakie wrażenia ? Ja osobiście się zawiodłem na jakości nagłośnienia :/

nie moglem byc, gdyz mialem nocke w pracy... nawet podejsc pod arene nie moglem choc mieszkam prawie przy niej
    mozesz napisac cos wiecej jak bylo?

Skomentuj

Ogólnie było zajebiście, Sander i Markus niezle pozamiatali, Armin zagral no standardowo ;].
      Oświetlenie ok, nagłośnienie to jednak była porażka wszystko od PolAudio. Realizator pokpił kompletnie sprawe. Bas był idealny, trzęsło wszystkim. 16 sztuk basów TP118 na strone, ogółem 20kW na samym basie . Za to na górze podwieszone Linearray od polaudio. Z tym, że średnie nie były wyraźne, momentami krzyczały i za mocno po uszach się to darło. Wysokich praktycznie nie było :/ przy secie Armina wszystko się zlewało w jeden jazgot. Dopiero na secie Conrada ktoś sobie przypomniał o wysokich tonach i całokształt brzmiał nieźle. Z organizacja też podobno były problemy, ale nic poważnego nie zauważyłem, może przez to że cały czas praktycznie byłem na parkiecie :). Jedynie wkur..... mnie syf na parkiecie pod koniec imprezy.

Skomentuj

Czaruję...
      X