Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Po rozmowie kwalifikacyjnej na montera CA w Media Markt :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Po rozmowie kwalifikacyjnej na montera CA w Media Markt :)

Zlozylem sobie podanko do MM ktore bedzie otwarte juz niedlugo w mojej miejscowosci :) chcialem sie podzielic wrazeniami :) Napisalem to co wiedzialem czekam i czekam... dzisiaj dzwoni telefon... poszedlem na rozmowe przedemna bylo paru typkow :)

Przedemna 3 typkow :) i ja jeden sam biedniutki :) Pytanie pierwsze :

1.Dlaczego chce Pan u nas pracowac?

odp. CA to moje hobby zajmuje sie handlem CA itp, troche mnie pociagali za jezyk co gdzie i jak...

2.Co pan mial u siebie w aucie ? :

odp. Nakamichi cd-45z + alpine mrv t303 + helixy

reakcja: no to nie jest juz taki zwykly sprzet

moja odp. ale ja nie mowilem ze zwykly :)

3. Przyjezdza do Pana mercedes S za 500 000 zl gosc chce sobie zamontowac 29cm glosniki w drzwiach :wink: czy podejmie sie Pan takiej pracy

odp. Tak

reakcja: nie boi sie Pan ze reka z brzeszczotem sie zatrzesie

odp. Nie

4. Jakie radia sa najczesciej kupowane w Polsce?

odp. Najczesciej ??

reakcja : tak

odp. Sony, JVC, Kenwoody, ludzie nie patrza na jakosc, ja sam wolal bym jakis nizszy model Alpine :)

5. Niech mi Pan powie co oznacza MOSFET ?

krotka odp. Tranzystory Mocy

reakcja: cos wiecej??

odp. a co mam wiecej powiedziec??

reakcja : kto je stosuje i gdzie?

odp. w dzisiejszych czasach prawie wszystkie firmy korzystaja z mosfetow :) ale to i tak
    nie zmienia faktu ze radio sony 4x50w na mosfetach nie ma takiej mocy

reakcja: no tak bo to sie roznie liczy

odp. Z tym ze moc radia to 17 a w nielicznych przypadkach z 18 w porywach rmsu

reakcja : zdziwko

Przejdzmy do kwestii finansowej, tak na prawde to nie wiemy czy nas na Pana stac :) (takie wrazenie wywarlem??)

a ja z tekstem : ale ja studiuje dziennie i interesuje mnie praca po 15 i w weekendy

reakcja: no to nas Pan zaskoczyl Sprobojemy ustawic grafik od 13-18 pod Pana :) Nie mowimy NIE ale raczej TAK jutro do Pana zadzwonimy :)

Jestem z Siebie dumny bo to moja pierwsza rozmowa kwalifikacyjna :P

he, to pogratulować, teraz tylko aby płacili..

Skomentuj

michone, hoho, W Lagnicy będzie MM?
      Wpadnę i przygotuję sobie zestaw pytań, żeby Cię zaskoczyć hehe.

Skomentuj

Czemu u mnei nei chca MM otworzyc... :P

Skomentuj

Jak milo powitac forumowicza z legnicy (tez jestem z L-ca)

POZDRO :cool:

Skomentuj

8zł /h max raczej ;]

Skomentuj

MOSFET - Metal Oxide Semiconductor Field Efect Tranzistor.... Tranzystor unipolarny odmiana tranzystora MISFET - Metal Isolator Semiconductor Field Efect Transistor gdzie jako izolator stosuje się tlenek krzemu

ale koleś niezły :P

Skomentuj

jeszcze nie czuje sie zatudniony :P wszystkie sie okaze jutro po telefonie :) ale ja sam na takiej rozmowie zadal bym inne pytania :) a i zadali mi jeszcze pytanie :

oni: Jaka cene by pan dal za radio do ksiazeczki reklamowej
                ja: zalezy jakie to by bylo radio
                oni: zwykle z mp3 costam costam powiedzmy pioneer, promocja 200sztuk
                ja: wydaje mi sie ze 290zl to max :P

co do mosfet to to pytanie mi sie wydawalo kompletnie zbedne :P ale jak go to podrajcowalo to spoko :)

Media Markt bedzie w nowej Galeri w legnicy planowane otwarcie 17 marca :) rok temu nie bylo zadnej galerii a teraz juz 3 zaczynaja budowac :)

Skomentuj

Wyrażenie MOSFET jest jak to się teraz mówi 'trendy'
                  Nie ważne co to oznacza ważne że się dobrze sprzedaje. W końcu ktoś to wypromował i wpompował sporo kasy żeby się sprzedawało.
                  Przykładowo taki wzmak CA firmy XXXXX ma dumnie brzmiący napis MOSFET na obudowie, mosfety są w środku ale nie w końcówce mocy tylko w przetwornicy. Napewno przez sam napis dzwięk staje się krystaliczny mimo że mosfety nie maja z tym nic wspólnego

Skomentuj

michone, to tylko pogratulowac. tylko ciekaw jestem jaki kretyn podjedzie S-klasa po CA do MM :razz:

Zamieszczone przez Maxi
                    Czemu u mnei nei chca MM otworzyc...
                    w Koszalinie jeszcze niema a Ty chcesz w Chojnicach?? :razz:

Skomentuj

Trzymam kciuki!

Skomentuj

He,pewnie sami nie wiedza co to jest ten MOSFET:) Nastepnym razem ty zadaj pare trudnych pytan,ale dopiero jak cie juz przyjma Ja mialem taka sytuacje w Domarze,przyjeli mnie na drobny rtv,i bylo tam dwóch kolesi od kin domowych,amplitunery,odtwarzacze itp. ktorzy nie znali podstaw,a jak sie spytalem co to jest di-appolito albo bi-wiring to nie uzyskalem odpowiedzi. Taka prawda,teraz w sklepie liczy sie umiejetnosc handlowania i sciemy.

Skomentuj

michone, gratulejszyn!Ale się nie zdziwiłem zbytnio,podobnie potraktowano mnie w alfredzie :grin:

Skomentuj

umberto, alfred??;> czyzby az tyle placili?? czy chciales przetestowac wszystkie zerowym kosztem??

Skomentuj

Naprawdę solidnie płacą,aż dziwne.I pomijając bazarowe rodzynki mają opracowane nawet niezłe przetworniki,np. nowa seria szerokopasmówek do samochodów.
                              Zamieszczone przez Pawel S.
                              czy chciales przetestowac wszystkie zerowym kosztem??
                              No może nie tak zerowym ale być może niedługo będe miał okazję troszkę "pomielić",na jesieni ma stanąć komora z całym sprzętem pomiarowym.Jak mi nie wypali własny interes to pewnie będe biegał w polarze z ich logo :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                                w polarze z ich logo :lol:
                                Pani z mojego miejskiego "elektronika" lata w takowym :P

umberto, tam u was w grujcu to jakas baza głownego dowodzenia alpharda jest czy co??

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
                                  tam u was w grujcu to jakas baza głownego dowodzenia alpharda jest czy co??
                                  Tak,dokladnie tak.

Skomentuj

22 Marca o 7.00 wielkie otwarcie MM w Legnicy //Bede napewno :)//

Skomentuj

Czaruję...
                                    X