Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tubo Mania

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tubo Mania

Witam.
    Co myslicie o tej stronie i fotkach? :)
    Która tube byście wybrali? :) :P

http://www.zsmeie.torun.pl/glowna/wa.../w08/index.php

o diy to chyba nie maja pojecia za bardzo BO PRZECIEZ NAJWAZNIEJSZE ZE DUDNI I WYLATUJE POWIETRZE Z DZIORY <LOL>

Skomentuj

Mi sie podoba ze mlodzi ludzie cos robia!!! ...a ze tuby to juz ich sprawa:)

Skomentuj

boze moja szkola moja szkola tyle lat tam przesiedzialem!!!!
        schodzi na psy!!! jakie konstrukcje
        ps ja tam pokazywalem tonsile tesle i alcona a teraz widze ze rzadza alfredy
        poziom upada

brat prosil mnie w tym roku o subika i wiem co pojdzie power 12 a moze i 15 jak zdaze ciekawe czy bedzie jakas konkurencja z alfredow :P

Skomentuj

Bosze jaka wieśś ew120 ruless ;d bosze
          kartonowa tuba i niej 30cm Atex 2 b-r i masz ,,super bass spiker tube''

Skomentuj

LUKASSZ lepiej nie wystawiaj swoich konstrukcji, bo jak jury nie ma słuchu to przegrasz z alfredami :P

Skomentuj

Popieram takie akcje. Co z tego, że konstrukcje są amatorskie?? Czy przez to, że nie jestem profesjonalnym piłkarzem nie mogę sobie piłki pokopać, bo mnie od razu jakiś pseudofutbolista wyśmieje??

PS.Gdyby ktoś z tym na forum przyszedł, to możecie wyśmiać, ale jak ludzie robią to dla siebie to nie krytykujcie tak ostro.

Skomentuj

nie krytykuje alem oje w tym roku pojdzie!!!
                power 12 rulez!!

Skomentuj

LUKASZ, spoko
                  chodziło mi raczej o to co napisali wisnia i dalex1
                  z resztą po co ten temat??

Skomentuj

ja jestem jak najbardziej za takimi imprezami! zle mnie odebraliscie

Skomentuj

Niech to władują do samochodu i wystawią łokieć na szybe.

Skomentuj

Zygmunt dobrze powiedział !

Skomentuj

Ale po co takie cos wogole robic ...... to poprostu odbiega od prawdziwego diy, to juz mojego 12- letniego brata powoli nauczylem WinISD obslugiwac i on robi juz swojego pierwszego suba na GDN 20/80-2 gdzie sam obliczyl strojenie i w budowie wogole mu nie pomagam POWAGA wiec po co stare "chlopy" 18-20 lat buduja dudniace pudla na Atex'ach i EW 12" chyba wlasnie po to zeby dudnilo, po co budwac obudowe kiedy sie nie zna prawdziwych parametrow glosnika a w przypadku Atex'a wcale, bo nie posiada. Oczywiscie moja pierwsza konstrukcja to nie bylo tez cudo ale jak na "tamte czasy" (1,5 roku temu) to bylo nawet cos CW 1002C w 40 L closed zasilany TYLKO i niestety TDA.
                          Pozdrawiam

Skomentuj

po to budują żeby laski dało się latwiej wyrwać - wpakją takie coś do malucha z workami po śmieciach na szybach i w miasto - proste i jasne a wyfilozofię o dźwięku dokładacie.
                            "...z takimi tubami jeżdżę za dupami" jak powiedział kiedyś poeta :)

Skomentuj

poczekajcie az pojawi sie tam power 12 w 35 closed pogadamy wtedy

Skomentuj

ta zielona jest najlepsza

Skomentuj

LUKASZ jak pojawi sie tam power 12 w closed to bedziemy gratulowac ale do puki tam beda atexy i ew i inne smietniki to wogole nie ma o czym gadac

Skomentuj

Boże jakich głośników oni tam używają.....bez komentarza.

Skomentuj

no ta zielona ma fajna oslone na glosnik <lol2>

Skomentuj

Popieram takie akcje. Co z tego, że konstrukcje są amatorskie?? Czy przez to, że nie jestem profesjonalnym piłkarzem nie mogę sobie piłki pokopać, bo mnie od razu jakiś pseudofutbolista wyśmieje??
                                        Zaraz, zaraz, każdy ma swoje zdanie. W piłkę możesz sobie oczywiście pokopać, ale profesjonaliści zobaczyli by cię to by się śmiali. Tak samo tutaj, ta wystawa jest nieprofesjonalna, a na forum jest wiele ludzi, którym można przypisać stopień "profesjonalisty". Oczywiście nie oznacza to , że można tak się wyśmiewać z innych, przecież każdy nie od razu umiał to co umie w chwili obecnej (zapomniał wół jak cielęciem był). to jest naturalne, też gram w piłkę i to nie w jakiejś tam "C klasie". Ale jak widzę jak słaba drużyna gra to zawsze się śmieję

[ Dodano: 2004-10-12, 08:28 ]
                                        A to co jest na forum to nie jest jakiś sąd ostateczny czy wyrok, tylko idywidualne opinie forumowiczów, ich własne zdania !!!

Skomentuj

Czaruję...
                                        X