Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Moderatorzy - propozycje

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Moderatorzy - propozycje

tutaj kazdy według własnego uznania niech umeści niki osob odpowiednich do moderowana.
    moje typy to

Takero (naprawdę dobrze sobie radził z moderka)
    Umbero (mod lub junior Admin - rownież starał sie i trzymał poziom)
    0
    Magik
    0%
    0
    takero
    0%
    0
    mIKI
    0%
    0
    mkul
    0%
    0
    Tas
    0%
    0
    esh0
    0%
    0
    aryan
    0%
    0
    LukaszN
    0%
    0
    kad
    0%
    0
    eXe
    0%
    0
    StuffX
    0%
    0
    dalex1
    0%
    0
    michone
    0%
    0

ja :P do off topic

Skomentuj

jeśli można siebie, to się piszę.. jeśli nie to trudno..
      a jeśli chodzi o uzasadnienie, gdyż miałem z tym styczność nawet w formie Admina :grin: ,

a mój typ to MIKI (jeden z niewielu interesujący się tym tematem- i ma zasób wiedzy, duża aktywność na forum)
      takero - również dużo aktywność i też miał z tym styczność

Skomentuj

proponuje takero, nie dosc ze pomaga na forum to jeszcze zawsze cos na gg podpowie a czytajac opinie innych mozna przypuszczac ze moderator byl i bedzie z niego dobry

Skomentuj

1.Budzik!
          2. Umberto jak będzie chciał dam mu maxymalne uprawnienia!
          3. Może esh0 jak się zgodzi.
          4. Przyda się ktoś kto dużo czasu spędza na forum nie trzeba wielkiej wiedzy. Czytałem że zgadza się np exe.

Co do Takero to pomaga owszem duuzo zrobił dla forum ale też robi mity, wnikał nie będę i reszte uwag opisałem w innym temacie.

Skomentuj

nie no budzik kompletnie odpada... naprawde Zibi - joke?:)
            esh0 owszem ale raczej teraz głownie siedzi na AM... chociaż pewnie gdyby został modem by sie to zminiło

ja w sumie spedzam kilka godzin dziennie na forum i mogłbym pobawić się w usuwanie głupich postów

Skomentuj

umberto
              takero ( o ile sie zgodzi po wcześniejszych wydarzeniach, ale za jego kandydatura stoje murem :P )
              coolombo
              mIKI
              mkul
              Tas (a co, nawet zaryzykuje dajac propozycje Tasiora :P )
              No i moze jeszcze kilka aktywnych osób juz z jakims wiekszym stażem na diyaudio.pl (słabo sie tu orjentuje)

Jeszcze moja propozycja jest taka, ze dla każdego nowego moda najlepiej by było doać po 1 lub 2 działach, co ułatwiło by im prace zapewne

Skomentuj

Generalnie jestem za tymi, co Lukasz, włączając w to samego Łukasza

Skomentuj

A ja coraz bardziej myśle ze tego forum nic nie zmieni:) Jak to ktoś pisął diyadui.pl dla początykujących następnei audiomania po czym lukar i diyadio.com :)

Skomentuj

na chwile obecna mamy:
                    umberto
                    takero
                    coolombo
                    mIKI
                    mkul
                    Tas
                    esh0
                    aryan
                    LukaszN

Skomentuj

Ja sie pisze na to tylko kilka wskazówek by sie przydalo co i jak robic,czego nie robic i tak ogolnie.

Skomentuj

Jeżleli chodzi o moja osobe to mógłbym spróbować jeżeli dostałbym np 1 dział np akustyka... no i ewentualnie do tego off topic. Wszytkich działow przy tak dużym forum normalny człowiek nie jest w stanie efektywnie "obrobic" :P a tak jeżleli każdy miał by swój kacik mógł by sie bardziej skupic na pracach moderatorskich i nie musiał spędzać pół dnia by wywiązać sie ze swoich obowiązków.

Skomentuj

Gdybac o modach to sobie mozemy... jak Q nic nie powie to i tak nowych modow nie bedzie...

[ Dodano: 2007-03-05, 22:50 ]
                          A sorki:d przeczytalem wlasnie ze Q sie zgadza :P

Skomentuj

Łukasz N rozumiem że z tasiorem to jaja sobie robiłeś? Jak nie to ja jestem za Gnaszym ministrem Oświaty na Admina:)

Skomentuj

moj typ do CA to Magik :P ogolnie to Takero i Umberto, jak wejdzie opcja zglos do moderatora to sam moge byc biernym moderatorem zlaszcza w CA :) zagladam do CA ok 3-7 razy dziennie i czytam wszystkie topici :)

Skomentuj

A i ja też się skuszę, będzie większa rywalizacja

Skomentuj

Nie wiem dlaczego, ale jakoś Takero mi tu najbardziej pasuje. Potrafi moderować, już to udowodnił. Jestem z nim.

Skomentuj

Oczywiscie tak jak reszta- TAKERO I Umberto, o ile obydwoje beda chcieli wrócic..... ale licze na nich :)

Skomentuj

mysle ze potrzebujemy minimum 3modow

Skomentuj

zglaszam sie - choc wiem ze nie jestem zbyt popularny :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X