Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Moderatorzy - propozycje

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przyklejam temat, żeby nie ginął w tłumie.
    Dobrze by było gdyby osoby typowane pisały tu czy się zgadzaja na objęcie funkcji Moderatora czy nie.

Skomentuj

Takero i Umberto :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
        esh0 owszem ale raczej teraz głownie siedzi na AM... chociaż pewnie gdyby został modem by sie to zminiło
        Spędzam dużo czasu na obu forach, jednak na tym po prostu mniej się udzielam

Skomentuj

Ja moge kontrolowac poprawna polszczyzne bo czasem , az trudno rozszyfrowac o co chodzi na prawde :P

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
            Łukasz N rozumiem że z tasiorem to jaja sobie robiłeś?
            Nie, mówie serio :P Co prawda brak mu troche ogłady i dojrzałości, ale sporo tu spedza czasu nawet bardzo dużo, czesto i gesto pomaga młodym, a sprzatać chyba tez umie :P

Skomentuj

Spox Jak każdy to każdy to może dajmy moderke Każdemu a co każdy może pomagać. Z Dwojga złego to ja juz wole Takero, mimo wszystkiego:)

Skomentuj

dj_zibi, tak patrzę, że jeszcze nikt Cię nie wytypował!
                Więc typuję również dj_zibi! Aktualna lista:

umberto
                takero
                coolombo
                mIKI
                mkul
                Tas
                esh0
                aryan
                LukaszN
                dj_zibi
                eXe
                StuffX
                dalex1

Trochę sporo :mrgreen:

Skomentuj

Takero, Umberto, Tasiorgowniarz ale baaaardzo duzo czasu tutaj spedza wiec jestem za nim :wink:
                  chetnie bym rownierz widzial michone w CA

Skomentuj

eh, kurczaczek, widać że nie jestem brany po uwagę.. nom trudno.. Ale to nic, moze bez kitu jestem za " świeżak"...

Skomentuj

kad, mnie tez nikt nie bierze pod uwage :razz: ...no i bardzo dobrze :mrgreen:

Skomentuj

umberto wyraził zgode:)

Skomentuj

Żeby nie przedłużać sprawy sporządziłem małą ankietę.
                          Jeśli ktoś nie zgadza się na to by zostać Moderatorem proszę o wpisaniu tu stosownej informacji.
                          Głosujemy maksimum na 3 osoby. Wyłaniamy pięciu nowych moderatorów, z których każdy dostanie Moderkę na maksimum dwóch działach forum. Znając wybrane osoby określimy z nowymi Moderatorami, którymi działami się zajmą.
                          Czas głosowania: 7 dni

Skomentuj

ja mam taka uwage, ze na moderow powinny startowac osoby ktore minimum pol roku sa na forum, i glosowac tez powinny osoby ktore sa pol roku na forum.

nie moze byc tak, ze ktos jest 2 miesiace na forum i juz moze byc adminem. staz napewno w jakis sposob sie przeklada na to komu faktycznie zalezy.

uwazam takze ze kad nie powinien na modera startowac z racji jego zachowania. osoba modera powinna swiecic przykladem a nie rzucac haslami typu "sam jestes z dupy wziety"

Skomentuj

djrobo, nie sposób się nie zgodzić. fakt że ktoś może tez założyć 10 nowych kont i podbijać wyniki... te pół roku jest dobrym ograniczeniem.
                              no ale zobaczymy, ważne że coś się dzieje (pozytywnego)

Skomentuj

popieram!!

nie widze na liscie umberto, czyzby automatycznie dostal modera??

Skomentuj

djrobo nie dygaj i tak pewnie nie będę, nikt nie zagłosuje przecież na mnie...
                                  z resztą zawsze mogę zostać w dziale OffTop,
                                  a to że wyciąłeś sobie zdanie z kontekstu, to już inna sprawa, ale nie o tym mowa..
                                  a dlaczego, akurat pół roku ?? bo ty tyle masz ??
                                  a jak ktoś ma ambicje i ma do tego pojecie.. to już dyskwalifikacja, jakoś na AM dostali co niektórzy moda choć byli mniej niż pół roku i sprawują się dobrze..

według mnie jak ktoś ma do tego pojecie,przede wszystkim ma chęci i sam się oferuje to nie rozumiem dlaczego akurat go tej szansy pozbawiacie,
                                  fakt morze MOD powinien mieć większy zasób wiedzy niż Świeżak ( ale sprzątać każdy umie)..

Skomentuj

Kurde,jak w sejmie,walka o stołki.Już dajcie spokój bo to bez sensu.Głosujemy i już.

Skomentuj

hehe:P bo bez przesady, a kad... to zdanie skierowałeś do mnie i chyba kontekst jest dobry....

Skomentuj

eehhh widzę że nie mam tak czy siak szans.. trudno..

UWAGI MODERATORA
                                        Mimo że to OT to jednak temat jest dość poważny,proszę o odrobinę powagi.Da radę?

umbi

Skomentuj

to nie temat do dyskusji. Ankieta wszystko rozstrzygnie.
                                          a jeśli chcesz sie przyczynić do rozwoju forum zawsze możesz rzucić ciekawymi pomysłami.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X