Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Moderatorzy - propozycje

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mIKI i takero :) to moje glosy

Skomentuj

chico, i spaliles idee tej ankiety :razz:
      jawne to byly propozycje...

Skomentuj

Oj tam :) jedna jaskolka wiosny nie czyni ;-)))

Skomentuj

Zamieszczone przez Filipek
          Takero i Umberto :lol:
          Dopiero kiedy wyrosną z krótkich spodenek. W dotychczasowym tempie zajmie im to nastepne ćwierć wieku.

Skomentuj

Proszę o usunięcie mojej kandydatury.

Skomentuj

Mnie tez prosze wymazać :mrgreen:

Skomentuj

hehe :) gratuluje wygranym

Skomentuj

o jak milo hehe dzięki za poparcie;p
                  jakby co to to pisze sie na akustykę i np offtopa (lub własne konstrukcje)

Skomentuj

Jakby cos to ja sie pisze tylko na CA

Skomentuj

Głosowań: 48
                      Mamy 4780 zarejestrowanych użytkowników

Ładna frekwencja - cały 1%.

Jak coś źle, to wszyscy się drą, a jak trzeba kliknąć kilka przycisków, to prawie nikt.

Dobra - koniec narzekania. Proponuję aby każdy moder dostał konstrukcje, offtopic i ogłoszenia. Dodatkowo wezmę elektronikę.

Skomentuj

a moze lepiej by bylo jak by kazdy mogl moderowac cale forum ? :) nowe posty chyba kazdy czyta, przynajmniej wiekszosc, a jak by mialo sie dostemp do wszystkiego to i mozna by bylo uniknac zglaszania innemu modowi=efektywniejsza praca jako zespol :)

Skomentuj

Gdyby kazdy mogl moderowac to pewnie by poleciało pół forum...

Skomentuj

esh0, zobacz ile osob wogole sie udziela:) z regoly 20-30 osob "starych" albo gada ze soba , albo pomaga "nowym" . takze ogolna liczba uzytkownikow niewiele mowi... moze bylaby bardziej miarodajna gyby np. usówac kona z ktorych ktos nie korzystal przez powiedzmy rok?

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo
                              z regoly 20-30 osob "starych" albo gada ze soba , albo pomaga "nowym"
                              czesciej sobie gadamy :lol:

a co do usowania kont to popieram pomysl
                              przeciez jest mnustwo kont z ktorych nikt nawet jednego postu nie napisal!!

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                przeciez jest mnustwo kont z ktorych nikt nawet jednego postu nie napisal!!
                                moze i nie napisal ale to nie znaczy ze taki urzytkownik jest bezwartosciowy....
                                przeciez taka osoba nie musi pisac - ona woli CZYTAC! - dla mnie ten pomysl to totalna bzdura

Skomentuj

ankieta już dawno sie skończyła, ale admina jak nie było tak nie ma...:) napisałem wczoraj maila i cisza.
                                  pomyłl Esh'a jest dobry!

Skomentuj

Zamieszczone przez StuffX
                                    przeciez taka osoba nie musi pisac - ona woli CZYTAC! - dla mnie ten pomysl to totalna bzdura
                                    jezeli taka osoba czyta to sie loguje. jezeli nikt sie od dawna nie zalogowal to znaczy ze nie kozysta z tego forum itp

Skomentuj

Pawel S., uwazasz ze takie konta w czyms przeszkadzaja ?

Skomentuj

wg mnie tak... zajmuja niepotrzebne miejsce na serwerze,pozatym uzytkowników jest te 5k (czy jakos tak) a zagląda tu pewnie <1k ...

Skomentuj

wybaczcie ale to co piszecie jest niedorzeczne.... pokazcie mi jakis duzy
                                          znaczacy i szanujacy sie serwis ktory przeprowadzil taka operacje!...
                                          Tasior myslisz ze ile miejsca Ci urzytkowicy zajmuja? - az tak kiepsko z serwerem
                                          ze nie ma miejsca?... admin sadze powinien rozwiac ten niedorzeczny argument

Skomentuj

Czaruję...
                                          X