Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Moderatorzy - propozycje

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja nie chce moda w OT i Konstrukcjach bo rzadko tam zagladam a miec moda zeby miec to sztuka dla sztuki :) jak juz to moglbym lyknac jeszcze ogloszenia bo draznia mnie ogloszenia bez cen :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
      Gdyby kazdy mogl moderowac to pewnie by poleciało pół forum...
      zle mnie zrozumiales, chodzilo mi o to ze kazdy MODERATOR mial dostep do kazdego dzialu, a nie jeden mod na jeden dzial...

Skomentuj

No dobra,zgubiła mi winda gg do szefa,jak kto ma to niech da na PW,coś sie wymyśli.Tylko na PW!Bo bana pośle :mrgreen:

Skomentuj

Lepiej mailem niż pw lub gg...

Co do usuwania kont - imho bez sensu, są lepsze sposoby na "marnowanie" czasu na forum niż usuwanie 3k kont :)
          Tym bardziej że miejsca one nie zajmują wiele , a tworzą też prestiź forum :)

Co do pomysłu Esh0 - ja bym się ustosunkował do niego inaczej, imho każdy powinien mieć wybór czy chce móc moderować wszystkie działy czy tylko pare lub nawet jeden - wedle sił i chęci.

Skomentuj

Lepiej mailem niż pw lub gg
            Spoko,już mam,dzięki Tasior,sprawę pchamy dalej.
            takero, ja Cię TU widzę,wszelkie podania w stylu "ja dziękuję" będą rozpatrywane negatywnie :lol: Z resztą co ja gadał będę,niech ogół głos zabierze...i wybierze.Ogólnie powiem,to forum wymaga żelaznej ręki,bo się towarzystwo zbytnio rozbrykało.

Skomentuj

umberto, dokładnie tak.

Skomentuj

umberto, dokładnie tak.
                Ano,zapowiadam ostre cięcia i brak litości rodem z elki.Czy się komuś podoba czy nie.Do tej pory byłem pobłażliwy,tłumaczyłem,przepraszałem...dość.Będzie konkretnie i na ostro.No chyba że mnie admin wywali.

Skomentuj

myślę że da nam na tyle swobody. musi być zdecydowanie i konkretnie. jednak cały czas nastawione pod użytkownika.
                  musimy wychodzić częściej z inicjatywa, no i koniecznie zająć sie stroną główną.
                  trzeba też zachęcić ludzi do pisania artów i tutków. np w formie konkursu (chociażby 3 najlepsze arty dostana e-mail diyaudio.pl) czy coś w ten deseń.

Skomentuj

umberto, nie mówie przeca nie :P
                    Zamieszczone przez mIKI
                    trzeba też zachęcić ludzi do pisania artów i tutków. np w formie konkursu (chociażby 3 najlepsze arty dostana e-mail diyaudio.pl) czy coś w ten deseń.
                    myślę że każdy sensowny i naprawde profesjonalnie opracowany art powinien być wynagradzany kontem :)
                    Ale widze że chyba za nadto w przyszłość sięgamy :P

Skomentuj

Stare konta zajmuja niewiele na serw. Wiem bo mam ;p

Skomentuj

Admin jest tylko ledwo żyje... dajcie mi sekundę :P

[ Dodano: 2007-03-16, 06:39 ]
                        Ok... stanowiska Moderatorów przyznane:
                        mIKI - Konstrukcje, OT
                        michone - wszystkie działy z wyjątkiem Konstrukcji i OT

Ponieważ reszta Moderów jeszcze nie określiła, które chcą działy więc dostajecie narazie wszystkie - jak tylko napiszecie tutaj których nie chcecie moderować to się poprawi.

[ Dodano: 2007-03-16, 06:50 ]
                        Pojawił się pomysł usuwania mało aktywnych kont. Jestem temu zdecydowanie przeciwny z kilku względów:
                        1. Konto jako takie zajmuje na serwerze niewiele miejsca, a tego akurat mamy pod dostatkiem
                        2. Nieaktywne konto nie generuje transferu, więc po co je usuwać ?
                        3. Uważam, że jest to nieetyczne - nie po to ktoś sobie założył konto, by je tracić dlatego, że nie odwiedził naszego forum przez ostatnie 6 miesięcy... a może jutro jednak tu zajrzy ?
                        4. Usuwanie kont generuje bałagan w samej bazie, a w konsekwensji może generować błędy mechanizmu - dlatego właśnie nawet prośby właścicieli kont o usunięcie ich konta rozpatrywane są negatywnie - jeśli ktoś nie ma ochoty tu zaglądać to niech się nie loguje - samo posiadanie konta w niczym internaucie wszak nie przeszkadza, szczególnie że nie rozsyłam spamu korzystając z bazy kont.

[ Dodano: 2007-03-16, 06:53 ]
                        P.S. mIKI, nie podpisałeś się nickiem z forum, więc nie bardzo wiedziałem od kogo dostałem e-mail :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Quester
                          Ponieważ reszta Moderów jeszcze nie określiła, które chcą działy więc dostajecie narazie wszystkie - jak tylko napiszecie tutaj których nie chcecie moderować to się poprawi.
                          Proszę o wykreślenie narazie z CA.

Skomentuj

Zamieszczone przez Quester
                            A ja dla odmiany nie chcialbym z niczego rezygnować :)

Skomentuj

nice:)

Skomentuj

teraz połowa aktywnych użytwkowników formum to moderatorzy , :lol:

Skomentuj

Yoshi_80, co prawda to prawda

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
                                    teraz połowa aktywnych użytwkowników formum to moderatorzy , :lol:
                                    Dokładnie,ciekawe co z tego wyniknie...bo jak na mój gust to dziwnie to co najmniej wygląda...Bedziemy się wzajemnie banować?No nie,polewka konkret :mrgreen:

Skomentuj

ja chętnie bede sprawował opiekę tylko nad CA zeby nie było bałaganu, do innych żadko zaglądam.
                                      dziekuje za uwagę.

Skomentuj

magik, ja tam cię widze od paru lat :razz: Weź no sie za robotę bo w Tobie nadzieja.

Skomentuj

od paru lat fakt.. :)
                                          zrobie co sie da z CA - za inne nie chce brac odpowiedzialnosci bo żadko do nich zaglądam..

Skomentuj

Czaruję...
                                          X