ja nie chce moda w OT i Konstrukcjach bo rzadko tam zagladam a miec moda zeby miec to sztuka dla sztuki :) jak juz to moglbym lyknac jeszcze ogloszenia bo draznia mnie ogloszenia bez cen :P
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Moderatorzy - propozycje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lepiej mailem niż pw lub gg...
Co do usuwania kont - imho bez sensu, są lepsze sposoby na "marnowanie" czasu na forum niż usuwanie 3k kont :)
Tym bardziej że miejsca one nie zajmują wiele , a tworzą też prestiź forum :)
Co do pomysłu Esh0 - ja bym się ustosunkował do niego inaczej, imho każdy powinien mieć wybór czy chce móc moderować wszystkie działy czy tylko pare lub nawet jeden - wedle sił i chęci.
Skomentuj
-
Lepiej mailem niż pw lub gg
takero, ja Cię TU widzę,wszelkie podania w stylu "ja dziękuję" będą rozpatrywane negatywnie :lol: Z resztą co ja gadał będę,niech ogół głos zabierze...i wybierze.Ogólnie powiem,to forum wymaga żelaznej ręki,bo się towarzystwo zbytnio rozbrykało.
Skomentuj
-
myślę że da nam na tyle swobody. musi być zdecydowanie i konkretnie. jednak cały czas nastawione pod użytkownika.
musimy wychodzić częściej z inicjatywa, no i koniecznie zająć sie stroną główną.
trzeba też zachęcić ludzi do pisania artów i tutków. np w formie konkursu (chociażby 3 najlepsze arty dostana e-mail diyaudio.pl) czy coś w ten deseń.
Skomentuj
-
umberto, nie mówie przeca nie :P
Zamieszczone przez mIKItrzeba też zachęcić ludzi do pisania artów i tutków. np w formie konkursu (chociażby 3 najlepsze arty dostana e-mail diyaudio.pl) czy coś w ten deseń.
Ale widze że chyba za nadto w przyszłość sięgamy :P
Skomentuj
-
Admin jest tylko ledwo żyje... dajcie mi sekundę :P
[ Dodano: 2007-03-16, 06:39 ]
Ok... stanowiska Moderatorów przyznane:
mIKI - Konstrukcje, OT
michone - wszystkie działy z wyjątkiem Konstrukcji i OT
Ponieważ reszta Moderów jeszcze nie określiła, które chcą działy więc dostajecie narazie wszystkie - jak tylko napiszecie tutaj których nie chcecie moderować to się poprawi.
[ Dodano: 2007-03-16, 06:50 ]
Pojawił się pomysł usuwania mało aktywnych kont. Jestem temu zdecydowanie przeciwny z kilku względów:
1. Konto jako takie zajmuje na serwerze niewiele miejsca, a tego akurat mamy pod dostatkiem
2. Nieaktywne konto nie generuje transferu, więc po co je usuwać ?
3. Uważam, że jest to nieetyczne - nie po to ktoś sobie założył konto, by je tracić dlatego, że nie odwiedził naszego forum przez ostatnie 6 miesięcy... a może jutro jednak tu zajrzy ?
4. Usuwanie kont generuje bałagan w samej bazie, a w konsekwensji może generować błędy mechanizmu - dlatego właśnie nawet prośby właścicieli kont o usunięcie ich konta rozpatrywane są negatywnie - jeśli ktoś nie ma ochoty tu zaglądać to niech się nie loguje - samo posiadanie konta w niczym internaucie wszak nie przeszkadza, szczególnie że nie rozsyłam spamu korzystając z bazy kont.
[ Dodano: 2007-03-16, 06:53 ]
P.S. mIKI, nie podpisałeś się nickiem z forum, więc nie bardzo wiedziałem od kogo dostałem e-mail :lol:
Skomentuj
Skomentuj