Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Umbi rusza ostro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Umbi rusza ostro

Ino nie bić,to super sprzęt :razz:

o.O
    co to ma byc i po co? :neutral:

Skomentuj

hmm... albo zatrudniles sie w jakims tandetnym sklepie albo masz kilka niskobudzetowych zamowien do samochodu :razz:
      blisko jestem??
      zdradz jakies szczegoly

Skomentuj

umbi chyba robi wiejskie Car Audio

Skomentuj

ja bym się tym raczej nie chwalił ...
          Powód do chluby bynajmniej to nie jest :P

Skomentuj

Wiosna idzie... "szał pał" no i wiejskie napie**alajki na topie :-) łubudubu

Skomentuj

czy te pomaranczowe suby to legacy 600 WATTS ? ;>
              jesli tak to prosze zrob im budke i powiedz jak graja,to dzieki nim istnieje tu ,na forach i tworze konstrukcje. :oops:

Skomentuj

Panowie,spokojnie,nie zwariowałem.Po prostu trzeba sobie dorobić do diy a że takie rodzynki lepiej się sprzedają od markowych produktów...
                Głównie to alfredy i voice krafty,i sprzedaje sie to jak cholera :shock:

Skomentuj

Faktycznie, pełen hard-core :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                    łównie to alfredy i voice krafty,i sprzedaje sie to jak cholera :shock:
                    Zgodze się z twoją wypowiedzią w 100% bo taka jest prawda. Ludzie są tacy że wolą kupić tania ''tubę do samochodu '' niż kupic sprzęt lepszej klasy ale dla nich to za drogo po czym będzie mówił że ma tubę na głośniku alphard i ma 300W :P i ładnie dudni :P

Dlatego na allegro aż roi się od alphardów i innych ładnych świecących głośników... :roll:

Jedyne co podziwiam to aukcje alegro gdzie dany sprzedawca zachęca do kupna swoich produktów że aż czasami człowiek wątpi czy gościu jest taki zbijacz kasy czy ma tak pusto w głowie :P BEZ obrazy :wink:

Skomentuj

umberto chyba tą całą 'remize' w Słomczynie sprzedajesz :mrgreen:

Skomentuj

umberto, aha, a skąd sprowadzasz to po cenach hurtowych?
                        Ile można zarobić? Możesz odpowiedzieć na PW.

Skomentuj

Langusta, czemu na pw, tez chcialbym wiedziec:)

Skomentuj

umberto, własnie dobre pytanie, gdzie sie w te cuda można tanio zaopatrzyć, tak zeby potem można było by coś zarobić.

Będziesz robić tylko suby, czy może kolumny też??

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
                              gdzie sie w te cuda można tanio zaopatrzyć
                              To nie takie proste,bez pleców dupa,ja VK mam średnio o 30% niżej niż bezposrednio w hurcie.Porympolony ten kraj.

szpara, proszę tylko bez antyreklamy,dzieci tez chcą życ i jeść. :smile:

Skomentuj

umberto, no i nic nie zdradziłeś, tylko, że masz plecy :)

Skomentuj

umberto, skoro bawisz sie takimi masowkami to moze podzielisz sie wiedza ktore jeszcze warto kupic a ktore z daleka omijac. jak sam wspomniales to zdazaja sie perelki...

Skomentuj

Pawel S., raczej nic nie podpowiem,bo ze strony akustycznej ten towar jest dla mnie bez wartości.Po prostu szkoda mi czasu na zabawę bo z góry wiem że i tak lipa.W przypadku głośników wystarczy popatrzeć na magnesy.Porażka.
                                    Co do perełek,owszem,ale nie VK.BA czy Peiyng ,są,nie powiem.Tylko kosztuję niemal "normalnie".

Skomentuj

a jak te budrzetowe wzmacniacze?

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                                        a jak te budrzetowe wzmacniacze?
                                        Bez rewelki,nie ma co się rozwodzić.Jak ma być przystępnie to tylko jak na tą chwilę monacor sprostał wymaganiom.Odpowiednie parametry za odpowiednią cenę.A ta reszta...zera se dopisuje :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X