Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co się dzieje z stx??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co się dzieje z stx??

nie wiecie co się tam dzieje?? zamówiłem głośniczki i cisza......zero kontaktu. piszę na oba emaile, i dzwonię...nikt się nie odzywa. Jak zamawiałem wcześniej to zaraz dostawałem email na jakie konto wpłacić itp. a teraz nic juz ponad1,5 tyg...

schodzi na psy :/ juz lepiej przez allegro zamawiac

Skomentuj

odezwali się w końcu, odrazu zrobiłem przelew... zobaczymy kiedy przesyłka dotrze..

Skomentuj

Tez czekałem tydzień na potwierdzenie. Ale przynajmniej mają głośniki do jak kontaktowałem się z empire-audio.eu to albo nie mieli wogóle albo pojedyńcze sztuki

Skomentuj

dR.LasCa,pamietaj ze stx wysyla paczki tylko w srody...czyli dzis...wiedz jesli pieniadze nie doszly na czas (oni tam siedza chyba do 15) to i tak czekasz jeszcze tydzien...no chyba ze potraktuja cie ulgowo za to spuznienie.

Skomentuj

przekaz wysłałem dziś, ale przez pko inteligo więc chyba zdążył dojść przed 15.00:)

Skomentuj

ja zamawialem tydzien temu 4 PJty i bylo wszystko OK.
              ale jak ponad miesiac temu zamawialem pare innych drobiazgow to czekalem miesiac bo podobno modernizowali linie produkcyjna...

a tak przy okazji to moze ktos wie czy pokaza sie te nowe glosniki o ktorych wspominaliscie??

Skomentuj

Czaruję...
              X