Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak na studiach i szkołach?:)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak na studiach i szkołach?:)

pytanko: jak Wam leci czas na studiach lub w szkole ?
    ja wczoraj wróciłem z akademika a tam nie znają innego słowa jak impreza (duuuża na dodatek:))zakrapiana oczywiście" bezalkohowolym" a na naukę jakoś mi czasu już nie starczyło
    nio i jeszcze moja grupa...mmmm te zdjęcia dziewczyn z niektórych postów się umywają:P
    22 dziewczyny z czego tylko 2 chłopa:)) bajka żyć nie umierać:P
    a jak u WAs??
    big pozdro

Hehe ty to masz szczescie bo ja chodze do technikum samochodowego ;] u mnie w klasie jest 36 facetow i zadnej laski a ogolnie w szkole to 15 lasek na 860 niewyzytych samcow ;]

Skomentuj

looz...u mnie na wydziale (Automatyka i Robotyka) sa 104 osoby, z czego az 1 (slownie: JEDNA) to dziewczyna. Zyc nie umierac :|. Ale zawsze mozna skoczyc na wydzial "gier i zabaw" (marketing i zarzadzanie) ;]

a co do nauki: juz mam dosc :P

Skomentuj

W moim LP zarządzannie informacją jest 13 pięknych istot :P żyć nie umierać to jest to

Skomentuj

U mnie na kierunku jest ok 400 osob. Mniej wiecej jest tyle samo przedstawicieli obu plci. Pieknych istot jednak tez bedzie ok 13. Impreza tez sie szykuje. :)

Skomentuj

u mnie na roku tylko 14 chłopa i zadnej samicy :(

Skomentuj

a u mnie hujowo. na rokuok 300 osób z czego ponad połowa to dziewczyny. Zebyscie je zobaczyli <lol>. a umnie w grupie same raszple ii pokraki ze sie nie chce chodzic. całe szczescie ze jest 4 normalnych kolesi bo tsk to moznasie zajebac.
              nauki jest od groma. na imprezy rzadko chofdze bo sie ucze. a itak nie ma z kim chodzic 90% ludzi z roku nie chodza na imprezy.
              Ale w przyszłosci soie to wynagrodze (moze).

Skomentuj

hm Elektrotechnika 103EDM grupa w zielonej .. obok budynek zarządania i marketingu gdzie dup od .. niepowiem czego akurat w moim budynku mniej ale są ... co z tego ... darmowe balety we wtorki środy i czwratki na legitke studencką w dwóch klubach hehe byłem w środe na Dj KRisie z ekwadoru pewnie go każdy zna jak sie tym interesuje (w ekwadorze też byłem dla sprostowania) i było git ... tylko msuze nastepnym razem zwypatrzec ta kobitke jaką poznałem ... dodam ze z 3 roku z fizyki ale była miodzio ulala było zajebiście ale za nauke też trzeba się wziąc :)

piwo sie leje, panienki szaleją, jak ja kocham studia, gdyby tylo nie nauka ;] ale miejmy nadzieje że bedzie good wkocnu każdy tam idzieżeby sie uczyć --- >Buahahaha :P odwala mi bo za dużo chyba mam wakacji po wczorajszym przyjeżdzie do chaty

Skomentuj

Wiśnia, sadzac po liczbie osob w twojej klasie, albo jestes w pierwszej klasie, albo w maturalnej i polaczyli dwie inne klasy razem.
                  ja jestem w trzeciej klasie technikum samochodowego i jest nas zaledwie 20 (na pierwszym roku było 34), a 2 lata temu utworzyli liceum propfilowane do ktorego uczeszczaja calkiem ciekawe niewiasty... i inne osobniki plci niekoniecznie pieknej

jest dopiero pazdziernik wiec nikt sie nie uczy

Skomentuj

u mnie w tech elektronicznym jest tylko 1 dziewczyna i w dodatku tak paskudna ze szok a wogule w szkole jest 500 facetow

Skomentuj

technikum elektroniczne 32 chłpa :-( w stargardzkim parku 3 maja (chodzi tam wiele panienek bo to zespół szkół

Skomentuj

a umnie w klasie (liceum profilowane zarządzanie informacją) na 23 osoby 2 laski a w budzie na ok 1400 osób jakieś 30 laseczek a nauki to mam dosyć przed rozpoczęciem budy i jeszcze ta matura wkółko tylko matura i matura

Skomentuj

Zamieszczone przez yeti
                          a umnie w klasie (liceum profilowane zarządzanie informacją) na 23 osoby 2 laski a w budzie na ok 1400 osób jakieś 30 laseczek a nauki to mam dosyć przed rozpoczęciem budy i jeszcze ta matura wkółko tylko matura i matura
                          Siedzimy na tym samym tez chodze do takiego liceum jak ty i sa 2 dziewczyny z czego 1 moja :)

Skomentuj

czuczu to masz szczęście:P hehe
                            ja narazie jestem wolny ale myślę że niedługo się to zmieni:)
                            ha hi
                            pozdro.. bez dziewczyn nie ma życia:P

Skomentuj

Zamieszczone przez yeti
                              Umnie w takim samym liceum na 30 osób w klasie to właśnie 13 kobitek jest :P mam szczęście.

Skomentuj

13 - źle mi się kojarzy ale jak fajne to bym się nie obraził

Skomentuj

W technikum w klasie nie było żadnej dziewczyny, ale 20m od szkoły stała szkoła odzieżowa, gdzie 99% to kobitki. Sporo, jak to się mówi, lekkich obyczajów ;-)

Edukację już skończyłem (ufffff), a w robocie na 900 osób połowa to kobiety... szkoda, że prawie wszystkie mężate :-)

Skomentuj

A ja jestem na pierwszym roku elektrotechniki (zaoczne) na AGH. Wróciłem wczoraj z pierwszych zajęć: 78 ludzi z czego 2 dziewczyny (2 zwykłe dziewczcyny)

Skomentuj

ja jestem na PW WIP trochę kobitek jest, ale tu jest średnio fajnie, codzień mi się plan zmienia, jeżdżę przed 6 rano wracam czasami o 22, innego dnia na 12, ale kto wie co będzie następnego dnia, dziś na 90 min. algebry babka przez 60 plan zmieniała Przy takich studiach kto by miał czas na dziewczyny, naszczęscie ja juz swoją mam i nie muszę wyrywać

Skomentuj

hehe, jak przed studiami wybrałem się na tzw. "targi edukacyjne", to jeden koleś od UAM reklamował uniwerek jako uczelnię o największym procencie kobiet wśród studentów. Oczywiście nie wspomniał nic, jak odsetek lasek zależy od wydziału. Na przykład na moim fajne laski można policzyć na palcach jednej ręki (wydz. fizyki). jak jedziemy na kampus autobusem, to jest tam sporo fajnych dziewcząt, ale wszystkie idą na wydziały matematyki i informatyki, biologii albo geografii i geologii, a na fizykę tylko kilka szpetnych...
                                        Jak ktoś idzie na studia, żeby poznać życiową miłość, to najlepiej wybrać Wydział Nauk Społecznych :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X