Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spot diy-owców

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a pomorze znowu olewaja :cry:
    jakby sie zebrac przed sezonem to moze bym u kolegi zorganizowal. "domek" ok 500m^2 + motel w mielnie :razz:
    tylko ze my niemamy co zaprezentowac :roll:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      a pomorze znowu olewaja :cry:
      Łódź też olewają :P

Skomentuj

Zamieszczone przez oleczek1988
        Łódź też olewają :P
        z łodzi 2h PKP i jest się w wawie...
        A samochodem to wogóle raz mi się udało w 1.5h ,a ode mnie to jakieś 140km +- :P

Skomentuj

takero masz racje tylko duża czesci userów na naszym forum nie ma prawka samochodu etc. wydaje mi się iz większa racje bytu maja "lokalne" spoty. Zobacz np taki spot u was w Wawie, duzo ludzi może wpaść. Spot np u mnie pod wrocławiem juz kiedys rozmawiałem przykładowa ekipa (grzesio, ezo, mkul, djrobo, ja, może coolombo, przemek, langusta tez ma blisko, dwóch ziomków z audiostereo). Podobnie mozna zebrac ekipe nad bałtykiem (esh0, sdp, paweł S, uwe, i wielu innych).

Wg mnie ciezko zebrac duża ekipe np w centrum polski:)

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
            Podobnie mozna zebrac ekipe nad bałtykiem
            masz racje ale jak ktos juz to wczesniej napisal to malo kiedy sie udaje. ja probowalem zorganizowac taki spot rok temu (sam koszalin) i niewyszlo tylko dlatego ze kolega ktory mial udostepnic lokal mial focha...

Skomentuj

Pawel S troszku więcej od Siebie, zapewne większość z nas ma warunki by zrobic spota na 5-10 ludzi do tego nie trzeba wcale domu 200m kw na działce 27a (tak to ja mam :) )

Skomentuj

a 18-letnie dzieci tez chcecie ? :P jezeli bylo by cos na pomorzu w weekend lub wakacje to z checia wsiade w autko i poslucham tych Wszaych konstrukcji :)

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani
                  a 18-letnie dzieci tez chcecie
                  a zapytaj Tasiora o wiek :razz:
                  zbliza sie dluuuugi weekend wiec moze by dalo rade cos wykombiowac... tylko ze symasym jeszcze nie skonczony, horny spalone, do GDN 16/50/6 + sc10n brak zwrotnicy, 206 na peerlesach 2lata w budowie... cos mi sie to niewidzi jednak :roll:

Skomentuj

a tam gowniarz jestem jeszcze rocznikiem 17...

Ja sie raczej nie zjawie,ale mozliwe ze bym podrzucil sprzetu Przemkowi jakby jechal.

Skomentuj

Czaruję...
                    X