Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wytłoczki do jajek - gdzie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wytłoczki do jajek - gdzie?

Witam!
    Mieszkam od niedawna w Poznaniu i chciałbym dostać wytłczki do jajek - w wiadomym celu. Byby i dziady na rynku nie chca zdradzic z kąd je biora(tajemnica zawodowa :mrgreen: ), w necie tez informacji jakos znalesc nie mogłem... nawet panorama firm poszła w obieg, ble.

Czyli, gdzie w Poznaniu mozna te tekturki dostać?

Pozdrawiam serdecznie i życze miłej majówki!

kurzej fermy poszukaj :P
    ew na jakiś targ się przejedź.

Skomentuj

ja bym sie pokrecil na tylach supermarketow...

Skomentuj

a baby i dziady z rynku nie dadza troche tego za czekolade?? oni to maja za darmo albo za grosze, wiec raczej nie byloby problemu, ja kiedys tak bralem od baby z rynku

Skomentuj

Do tesco sie idz zapytaj, jak kiedys pytalem kolesia co towar rozkladal to powiedzial zebym podjechal pod tylne drzwi autem to mi caly srodek zapcha wkladami <lol>

Skomentuj

niestety, na najbliższym rynku nawet jednej nie chcieli podarowc a jak juz dawali to wybrakowane - z dziura, etc. Mnie raczej interesuja pełnowartościowe... Moze ktoś z was (tu mowa o Poznaniakach) wie gdzie to dobyć?
            Pzdr

Skomentuj

idz do jakiegos sprzywczaka, obojetnie gdzie, zapytaj sie czy nie maja a jak nie maja to napewno beda mieli i popros zeby odlozyli dla Ciebie

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani
                idz do jakiegos sprzywczaka
                raczej odpada bo drobnym handlowcom daja je na wymiane - przynajmniej tak bylo u mojej mamuski w sklepie

Skomentuj

a u mojej mamuski w sklpie codzienie ponad 100-150 takich wytloczek jest wyrzucanych (poterzny stos jak nikt przez kilka dni sie tym nie zajmie i lezy na zapleczu) :P

Skomentuj

to pomoz koledze i wyslij mu na jego koszt :), mysle ze piwko za fatyge ci odstawi, ciezkie to nei jest wiec koszt przesylki tez maly :)

Skomentuj

moze niech kolega napierw sam powie czy chcialby taka paczke dostac ? :)

Skomentuj

moze sie wstydzi :oops:

Skomentuj

Witam wszystkich!
                          Nie stydze sie, nie - nie miałem dostępu do internetu. Jak najbardziej jestem za pokrywam koszty przesyłki, oczywiście. A czy kolega damiani pujdzie na takie coś?
                          Pzdr!!

Skomentuj

To może takie szczegóły już na pw albo na gg uzgodnijcie ? :)

Skomentuj

caly czas jestem otwrty na propozycje

Skomentuj

ja mieszkam w poznaniu i jestem w stanie zalatwic troche tych wytloczek czy jak to sie tam nazywa :)

Skomentuj

StuffX, siemanko wpisalem sobie w necie gdzie mozna dostac wytloczki do jajek i zobaczylem twojego posta, gdzie pisales ze jestes w stanie cos takiego zalatwic . mieszkam w poznaniu, zdaje sobie sprawe ze pisales to dosc dawno ale jesli byl bys w stanie cos takiego ogarnac to moze jakos bysmy sie dogadali:P bo potrzebuje wyciszyc pokoj na studio :P specjalnie zalozylem konto na tej stronie :P czekam na jakas odpowiedz moj numer gg 2595486 pozdro :)_

Skomentuj

drakka, spójrz na datę tego posta. A poza tym StuffX, nie było już 1,5 miesiąca na forum. Nie wiadomo czy tu jeszcze zagląda.

[ Dodano: 2010-01-17, 21:24 ]
                                    właśnie zajrzał :oops:
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

oczywiscie ze zaglada :P - sprawa w toku...
                                      poa tym jak drakka napisalby nowego posta to pewnei zostalby zjechany ze temat "juz byl wiele razy" DDDDD haha zobczymy drakka co da rade zrobic - reszta na PM

lklukasz, DDD

Skomentuj

StuffX, pewnie tak by było :wink:
                                        pozdrawiam
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X