Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ceny Polska -> Niemcy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ceny Polska -> Niemcy

Słuchajcie, bo mam taką możliwość przywiezienia sobie dowolnego sprzętu z Niemczech, interesuje mnie tylko czy jest sens, czy tam jest w ogóle taniej..
    Głównie to interesują mnie wyższej klasy zestawy na 16cm głośnikach..

Chciałbym aby ktoś mniej więcej powiedział podał różnicę jaka może wystąpić między Polskim a Niemieckim rynkiem, może ktoś jest lepiej z orientowany i czy w ogóle się opłaci..
    Może ktoś pomóc..

to ja zaproponuje ebay.de :)

Skomentuj

w sumie to bardziej interesowały by mnie ceny sklepowe..
      ale lepsze to niż nic...

Skomentuj

Zamieszczone przez kad
        w sumie to bardziej interesowały by mnie ceny sklepowe..
        idz tam do slkepu, spisz co maja i porownaj z cenami na allegro

ja slyszalem ze MDS08 jest w niemczech po 40E ale nie moge znalezc zrodla :neutral: w IT jest po 49E

Skomentuj

http://www.lautsprechershop.de/auto/it_a_md.htm 46E

Skomentuj

w polsce można gdzieniegdzie za 229zł bez problemu wyrwać, więc nie wiem czy jest sens robić oszczędności na sumy 10zł. Pytanie ile wysyłka z niemiec będzie kosztowała...

Skomentuj

no nie 10zł chyba, euro chodzi mniej wiecej po 4zł, wiec 4X 46 = 184zł wiec mniej o 40-50zł wiec ok. 20 % taniej... no tyle ze przesylka dochodzi, ale jak ktos ma mozliwosc za darmo sobie przywiezc z Niemiec to przesylka odpada
              jak drozszy sprzet jakis to mysle ze i roznica tez wieksza

Skomentuj

w droższym tak, ale dla MDSów 08 - myślę że nie warto ;]

wie ktoś ile wysyłka z niemiec kosztuje ?

Skomentuj

mnie akurat wysyłka nie interesuje, bo znajomego brat jest właśnie tam.. i tak ma przywieść mi jakieś telefony.. ale zainteresowałem się głośnikami.. zwłaszcza 16stkami gdyż w nowym aucie zamierzam zrobić coś na 16stkach z przodu i z tyłu dlatego potrzebuję dwóch kompletów a jak by się dało to wyrwałbym jakieś z wyższej półki..

myślałem nad PHASE pcs 165.20 chodzą mniej więcej po 270zł tak wyszło z ebay.de
                  ewentualnie coś ciekawszego tak abym się w 500stówach wyrobił za dwa komplety.. bo musi na wzmacniacz zostać..

aha euro stoi na dzień dzisiejszy nie całe 3.80zł

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                    Pytanie ile wysyłka z niemiec będzie kosztowała...
                    moj ojciec jest obecnie w niemczech wiec... no ale faktycznie mala roznica w cenie :neutral: wole zapolowac na uzywke na allegro

Skomentuj

Pawel S., to nie tyle było pytanie do Ciebie , co tak do ogółu - z ciekawości na ile to jest opłacalne...

Skomentuj

Czaruję...
                      X