Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie najtaniej kupić głośniki tesli?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie najtaniej kupić głośniki tesli?

Witam!
    Planuję w maju zrobić moją pierwszą konstrukcję. Zakładam, że będzie się opierała o głośniki TVM, dlatego proszę powiedzieć mi gdzie można je tanio kupić. Patrzyłem na akkus, ale wydaje mi się, ze drogo.Pozdrawiam!

najtaniej mieli w http://www.empire.com.pl/ ale teraz wyprzedaja glosniki :cry: napisz do nich szybko to moze jeszcze maja cos
    ARN 150 mieli po niecale 30zl :wink:

a na jakich glosnikach planujesz zrobic swoje kolumny?? moze z nasza porada unikniesz jakiegos bledu

Skomentuj

Skontaktuj się osobiście z Questerem. Jak ładnie poprosisz to będziesz miał dany przetwornik Tesli jaki tylko będziesz chciał...

Skomentuj

http://www.astronik.pl/ niemaja najtaniej ale i tak lepiej niz np na allegro

oleczek1988, po cenach podobnych do tych z empire??

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          po cenach podobnych do tych z empire??
          zapytaj samego Questera a będziesz sam wiedział :mrgreen:

Skomentuj

Co do porady to oczywiście, że się poradzę forumowiczów bo nie znam się za bardzo na akustyce. Narazie chcę się tylko porozglądać po głośniczkach. Myślałem nad tanim stereo, coś na półkę, której jeszcze nie ma :mrgreen: . Zastanawiam się nad minimalnie 165 i 226 od tesli. Chciałbym osiągnąć fajny niski basik, i do tego dosyć głośny.Pozdrawiam!

Skomentuj

w półke w samochodzie ?
              w takim razie oba te głośniki odpadają ;]
              zabijesz je szybko ;]

Skomentuj

Pastor, to maja byc do samochodu??

Skomentuj

Nie, nie. Panowie na półkę do pokoju :grin: wiem, że te głośniki się nie nadają do auta. Potrzebuję fajnego stereo do domku, coś taniego a zarazem grającego lepiej niż hipermarketowe wieżyczki "Spony" :twisted: Pozdrawiam!

Skomentuj

Pastor, nierozumiem. to chcesz je postawic na półce(w obudowie)?? jezeli tak to sie jak najbardziej nadaja. jezeli inaczej to bedzie kiepsko

Skomentuj

No tak w obudowie. Przepraszam, za złe sprecyzowanie.Pozdrawiam!

Skomentuj

Czaruję...
                      X