Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[jaki?] wzmacniacz do 150zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

na stereo powinien wystaczyc.
    w tej aukcji masz 2 scalaki ale ona zasilaja jedna kolumne!! ja na Twoim miejscu kupilbym tylko plytki bo scalaka wyrwiesz juz nawet za 5-6zl a elementy pasywne to max 10zl + zasilacz

Skomentuj

Pawel S., źle mnie zrozumiałeś chodziło mi czy lepiej kupić <<TE>> dwa czy <<TEN>> i czy bym z niego miał dwa oddzielne kanały. Ale nawet jesli bym zamówił samą płytkę (koszt ok 7zł + przesyłka 13) do tego tda ok 6zł + elementy 10zł to i tak będzie w granicach 40zł ...

Skomentuj

to faktycznie zle zrozumialem. mozesz brac ten na jednej plytce bo taniej i na probe bedziesz mogl podlaczyc go w mostek i sprawdzic jak to zagra na wiekszej mocy.
        co do ceny - jezeli sie spieszysz to lepiej zamow caly kit bo dostaniesz jedna przesylka wszystko i w 15-30min odpalisz wzmacniacz.

zmierzyles napiecia na trafie??

Skomentuj

No to się wiele nie odlądam tylko zamawiam. Aktualnie brak miernika. Jak dostene jakiś to pomierzę i i podam wartości.

[ Dodano: 2007-05-07, 14:23 ]
          Pomierzyłem napięcia na trafie. Jak połącze jeden czerwony z czarnym to mam 24V. Jak drugi czerwony z czarnym to 24V i jak połącze ze sobą dwa żółte to 18V. Będzie on odpowiedni... :?: a jak zaprojektować resztę układy zasilacza symetrycznego (chodzi mi o schemat płytki, wartości kondensatorów i mostka :?:

Skomentuj

Czaruję...
          X