Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

szukam sklepu z MDF

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

szukam sklepu z MDF

zna ktos moze jakis tani i solidny sklep internetowy co by mozna bylo u nich kupic przyciety pod wymiar mdf... najlepiej zeby mieli jeszcze w ofercie fornir

albo moze ktos wie gdzie w okolicach zielonej gory mozna kupic ??

nie tam żadnej castoramy, obi czy innego praktikera ?

Skomentuj

jest w zielonej castorama ale maja tylko zwykla wiorowke..... forniru tez nie maja zamiast forniru mieli by okleine samoprzylepna... ale takich kompromisow wolalbym unikac

Skomentuj

www.stolarze.com.pl

Skomentuj

mIKI kupowales cos u nich czy wygooglales stronke ??

Skomentuj

stronka polecana przez wiele osob ale maja jeden haczyk - musisz kupic cala plyte.
            a w dodatku z przesylka wychodzi drozej niz na miejscu :P

a fornir kup u zagloby (o ile cos odpisza)

Skomentuj

allegro.pl :mrgreen:

na powaznie to kto w internecie bedzie zamawiał plyty????
              Przeciez koszt przesylki bedzie tak duzy ze za te pieniadze bedzie mozna kupic dwa razy wiecej desek u stolaza lub castoramie :)

Skomentuj

bez sensu bo wysyłka kupe kasy kosztuje.
                już lepiej w benzyne zainwestować i pojechać do jednego z ww marketów budowlanych.

Skomentuj

W Krakowie w zadnym z marketow budowlanych nie dostanie sie wiecej niz 12 mm hdf;] jak spytalem o mdf to np w OBI to w ogole nie wiedzieli o co ja pytam :P Mowili, ze maja tylko hdf i nigdy mdfu nie mieli... ze w zamian moge kupic osb 22mm =D

Skomentuj

a szukales jakiegos kladu budowlanego??
                    ja kupowalem kiedys plyte wiorowa w nomi a teraz ich unikam bo krzywo tna :razz:

Skomentuj

Tak bylem w skladzie budowlanym jednym, to jak mi zaproponowali 230 zl w detalu za plyte 2.07m x 2.62m to sie wycofalem od razu. Znalazlem plyty dopiero przypadkowo w zakladzie produkujacym drzwi... Tam elegancko docieli mi skrzynke i sprzedali mdf grubosci 19 mm. W sumie skrzynka 55 litrowa wyszla jakies 30 zl z docinka ;] Takze cena conajmniej niezla ;>

Skomentuj

Zamieszczone przez chico
                        jak spytalem o mdf to np w OBI to w ogole nie wiedzieli o co ja pytam Mowili, ze maja tylko hdf i nigdy mdfu nie mieli... ze w zamian moge kupic osb 22mm =D
                        Skąd ja to znam...

Skomentuj

offtop:
                          widziałem na którymś forum czyjeś zdjęcie na którym był MDF ponacinany co umożliwia nadanie dowolnego kształtu... wiece może gdzie było to zdjęcie? potrzebne mi jest - bardzo!
                          i czy może wiecie gdzie można kupić taki gotowy MDF? czy samemu trzeba działac?

Skomentuj

mIKI takie jakies male monitorki jednodrozne wiszace na scianie to byly ??.... mam ja przed oczami ale nie pamietam gdzie ja widzialem

Skomentuj

mIKI, po stolarzach pochodź, często mają.

Skomentuj

mIKI moze o to chodzilo ?? http://www.zaphaudio.com/audio-speaker20a.html

Skomentuj

Zamieszczone przez chico
                                  W Krakowie w zadnym z marketow budowlanych nie dostanie sie wiecej niz 12 mm hdf;] jak spytalem o mdf to np w OBI to w ogole nie wiedzieli o co ja pytam :P Mowili, ze maja tylko hdf i nigdy mdfu nie mieli... ze w zamian moge kupic osb 22mm =D
                                  zamiast do Krakowa trzeba było jechać do OBI do Katowic - mają MDF 8mm 12mm 16mm i 19mm - tną na idealny wymiar. A wracać mógłbyś przez Piekary Śląskie gdzie jest genialny bukowy fornir szerokości nawet 46cm - równiutki - za metr kwadrat 5 złotych...mają jeszcze jesion i olchę...

Skomentuj

I nastepnym razem tak zrobie poniewaz do szkoly do DG chodze wiec daleko nie bedzie ;p

Skomentuj

Przemek: a ile biora za 19mm i przyciecie?

Skomentuj

udalo mi sie dostac mdf 22 ale laminowana 44zl mkw .... jakies porady co do klejenia ?? mam zamiar kleic na vikol i wkrety gips-metal... czy vikol zlapie sliska nawierzchnie laminatu ?

Skomentuj

Czaruję...
                                        X