Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STAT24 :) oczko wyzej niz audiomania :P

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no dobrze, dla mnie forum jest bardzo dużą bazą wiedzy (może dletego że zabawe z DIY dopiero zaczynam) i nawet mi się podoba, na elke juz od dawna nie wchodziłem, bo jest tam jakoś tak sztywno
    więc co waszym zdaniem jest nie tak jeśli chodzi o poziom?
    czy to wynika z tego ze się juz tak dobrze znacie na sprzęcie większość użytkowników to początkujący?
    bo ja z przyjemnością wchdzę na forum, chociaż niektóre wypowiedzi i pytania (mimo tego ze dopiero zaczynam) nawet dla mnie wydają się absurdalne (czyt. głupie)
    co jest nie tak z forum?

Skomentuj

Zamieszczone przez Wojtus_K
      bo ja z przyjemnością wchdzę na forum, chociaż niektóre wypowiedzi i pytania (mimo tego ze dopiero zaczynam) nawet dla mnie wydają się absurdalne (czyt. głupie)
      co jest nie tak z forum?
      Co jest nie tak? a to ze np. taki pan greg00 ma w ciul postow (powyzej tysiaca) a nie slyszal orginalnej plyty CD ...chyba ze juz zdazyl od kogos pozyczyc :wink: i co od takiego goscia masz sie dowiedziec? ...normalnie smiech na sali :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        Może zamiast wszystko na innych zwalać sam być też coś zrobił ?
        Od samego początku Twojej obecności na tym forum tylko się mądrzysz, spójrz w swoje posty.
        Z tego co wiem niektórych zaczyna to już irytować więc lepiej przystopuj...
        Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, czy to jest jakaś aluzja do mojej wypowiedzi? Jeśli tak to proszę podaj mi te posty w których niby się mądrze. Ja wychodzę z zasady, że jak czegoś nie wiesz to nie komentuj. Bardzo chętnie bym coś napisał, tylko moja wiedza nie wykracza ponad to co tu przeczytam więc to chyba nie ma to sensu abym to przepisywał.

Skomentuj

ten temat byl zlym pomyslem..... .CLOSED

Skomentuj

Pozwoliłem sobie jeszcze otworzyć na chwile temat aby wyjaśnić pewną niejasność.
            Zamieszczone przez zook
            Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, czy to jest jakaś aluzja do mojej wypowiedzi?
            nie, to było apropos posta marian-a.

Skomentuj

Czaruję...
            X