Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prosze o lektury dot wzmacniaczy!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Prosze o lektury dot wzmacniaczy!!

A wiec tak jak w temacie czy moglby mi ktos polecic jakies dobre ksiazki na temat wzmacniaczy dla poczatkujacego??
    Zlozylem jednego wzmacniacza na tranzystorach i chyba lyknalem bakcyla i juz nie wystarcza to ze poskladam i ciesze sie ze dziala nie wiedzac za wiele o funkcjach poszczegolnych elementow. przygotowuje sie do budowy symasyma i chcialbym wiedziec troche wiecej.
    A wiec procze o tytuly ksiazek lub jakas strona gdzie byloby wszystko w jednym miejscu wiem ze fora sa skarbnica wiedzy ale to tak malo poukladane :mrgreen:
    Pozdrawiam!!!

książka pana Feszczuka numero uno:)

Skomentuj

"Układy amatorskich wzmacniaczy akustycznych"
      Praca zbiorowa pod kierunkiem Aleksandra Witorta
      z Biblioteki Radioelektronika.
      Bardzo polecam :)

Skomentuj

A i jeszcze poki temat w miare swierzy czy moge sciezki na pcb pomalowac sobie lakierem do drewna zeby mi nie sniedzialy ???

Skomentuj

Zamieszczone przez dulin7
          lakierem do drewna
          Czy nazwa nie mówi Ci choć trochę o zastosowaniu? Odpadnie.

Skomentuj

A no i jeszcze czy zna ktos moze jakies tytuly ksiazek nowych?? ktore mozna dostac w ksiegarniach internetowych bo mam akurat okazje kupic ksiazki nic na to nie wydajac(stypendium)

Skomentuj

Książka feszczuka na allegro chodzi po 5-15zł więc chłpie 5 browarów mniej i masz książkę:)

Skomentuj

dj_zibi - thx za to że przypomniałeś mi o tej książce :)
                Znalazłem na allegro za 5zł i kupiłem - kwadrans drogi spacerkiem ode mnie :)

Skomentuj

takero dokłądnie tez wyrwałem na allegro za 5zł tlyko ze za wysyłke dałe 4,5 :)
                  IMO super ksiązka:)

Skomentuj

Skonfrontuje ją z Witortem :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X