Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaka firma handlujaca fornirem przestala sprzedawac na alleg

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaka firma handlujaca fornirem przestala sprzedawac na alleg

Moze sie to wydac wam glupie , ale poszukuje firmy od ktorej zakupilem fornir mahoniowy

http://allegro.pl/item193501397_okle...li_flader.html

z aukcji wyzej , ale jak widac juz jej nie ma a potrzebuje jeszcze kilka lisci , zalezy mi bardzo na kupnie od nich , jezeli ktos wie o co mi chodzi to prosze o odpowiedz :P

* Id Allegro: 193501397 - Dodaj do ulubionych
    * Zakończenie aukcji: 2007-05-11 12:43:42
    * Ilość wystawionych przedmiotów: 29
    * Cena Kup Teraz: 8.30
    * Serecznie zapraszam do udziału w mojej aukcji, oferuję fornir/okleina naturalana z drewna egzotycznego Sapelli ( mahoń ) w wymiarach: Grubość: *,* mm Szerokość:** cm Długość: *,** m Cena dotyczy arkusza o podanych wymiarach. Oferuję duży wybór oklein egzotycznych naturalnych, modyfikowanych oraz tarcicy egzotycznej w cenach hurtowych. Istnieje możliwość wystawienia Faktury Vat ( podana cena jest ceną brutto). Więcej informacji pod numerem telefonu (***)***-**-** w godz. od **.**-**.** od poniedziałku do piątku lub na miejscu : Godętowo *B, **-*** Łęczyce. Nie wysyłam paczek za pobraniem

* Z treści aukcji usunięte zostały cyfry i niektóre znaki specjalne

Tyle daje allegro.archiver.pl, po lokalizacji itp nie idzie faceta znalezc, moze juz nie sprzedaje na allegro, napisz majla:) Powinienies miec go w zakonczonych aukcjach, w komenatrzach itp... W majlu od allegro dot zakonczenia aukcji bedzie jego nr tel.

Skomentuj

Czaruję...
    X