Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie kupujecie plyty ???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

u stxa można było zamówić cięte jak się chce
    Łączenia płyt ciętych pod kątem wychodziły kompletnie niezauważalnie.

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
      to ja chyba jestem szczesciarzem:) jakies 800m. odemnie jest sklad drzewny. plyty wiorowe i mdf w dobrych cenach, ciecie od reki i bardzo precyzyjnie...:)

szkoda tylko ze nie chca tam ciac pod katem...
      to ja jestem większym :cool:

Zamieszczone przez El_liero
      ja mam drewutnię około 100m obok swojego domu.
      i do tego tną pod kątem płyty wiórowe do 36mm grubości !! ( to jak 2 sklejone 18nastki ) za cenę... 2zł za minutę :P

Skomentuj

za cenę... 2zł za minutę
        za minute?? :shock: wszedzie sobie licza od metra a u ciebie za minute?? dziwne...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          wszedzie sobie licza od metra
          nie wszędzie, czasami liczą od cięcia, niezależnie od jego długości.

Skomentuj

A ja w koncu znalazlem stolaza ktory ma czas i mi potnie nawet mdf sie w domu znalazl 18mm. stolaz chce za 1m ciecia 1 zl uwazam ze to duzo no ale co mam zrobic??
            Grunt ze da sie zrobic i proces polepszania wygladu moich terazniejszych kolumn ruszy z kopyta :mrgreen:
            Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              za cenę... 2zł za minutę
              za minute?? :shock: wszedzie sobie licza od metra a u ciebie za minute?? dziwne...

bo wiesz, zanim wyregolują maszyną na takie cięcie jakie ja chce... to czas już leci, a jak czas to i kasa

cwaniaki

Skomentuj

witam
                Gdzie w Warszawie kupujecie mdf? Zależy mi na 22 i 3 mm. No i na niskiej cenie - a jakby w okolicach mokotowa to juz super:)

Skomentuj

obi / casto / praktiker :)

Skomentuj

No co Ty:)
                    Zadam więc pytanie tak: kto w ostatnim czasie kupował MDF w Wa-wie i gdzie znalazł najniższą cenę?

Skomentuj

Takie samo pytanko tylko okolice Dąbrowy Górniczej, Sosnowiec lub Katowice.

Skomentuj

Zamieszczone przez mor den siur
                        Zadam więc pytanie tak: kto w ostatnim czasie kupował MDF w Wa-wie i gdzie znalazł najniższą cenę?
                        obi na puławskiej (skoro chcesz mokotów) - jak dasz na piwo przytną od ręki niezależnie od ilości formatek :)

Skomentuj

Ze sklepami to śmiesznie jest:] Niby maja minimalne dopuszczalne wymiary:) Niby tną na zamówienie (czekanie 2-7dni). Jednak sa sklepy w których olewają to. We Wrocławiu są dwie castoramy w jednej tną na za 3, dni w jednej od ręki:) W obu z idealną dokładnością:] Podobnie z OBI w Opolu koleś mi pokazał tablice gdzie SA minimalne wymiary we Wrocławiu każdy na to leje. Co śmieszniejsze inny pan w tym samym OBI leje na przepisy i tnie takie jak chcesz.

Jest dokładnie jak mówi Takero wytną ci idealnie ale musisz trafić na dobrego pana lub ewentualnie łapówka :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                            musisz trafić na dobrego pana lub ewentualnie łapówka
                            albo oba naraz. ja "zapoznalem" sie z jednym "panem" w skladzie i mam plyty naprawde tanio. np 22mm MDF z przycieciem wyszedl ostatnio 26zl/m

Skomentuj

w obi oficjalnie minimalny wymiar to 20x20 - paranoja...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                minimalny wymiar to 20x20 - paranoja...
                                20x20mm?? :shock:

Skomentuj

cm ofkors...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                    cm ofkors...
                                    no to kompletna glupota :???:
                                    niedawno jak zamawialismy plyty to byly tez 3 kawalki o szerokosci 6cm na komore wzmacniacza i jakos bez problemu nam to docieli :P

Skomentuj

Czaruję...
                                    X