to ja chyba jestem szczesciarzem:) jakies 800m. odemnie jest sklad drzewny. plyty wiorowe i mdf w dobrych cenach, ciecie od reki i bardzo precyzyjnie...:)
szkoda tylko ze nie chca tam ciac pod katem...
to ja jestem większym :cool:
Zamieszczone przez El_liero
ja mam drewutnię około 100m obok swojego domu.
i do tego tną pod kątem płyty wiórowe do 36mm grubości !! ( to jak 2 sklejone 18nastki ) za cenę... 2zł za minutę :P
A ja w koncu znalazlem stolaza ktory ma czas i mi potnie nawet mdf sie w domu znalazl 18mm. stolaz chce za 1m ciecia 1 zl uwazam ze to duzo no ale co mam zrobic??
Grunt ze da sie zrobic i proces polepszania wygladu moich terazniejszych kolumn ruszy z kopyta :mrgreen:
Pozdrawiam!!!
Ze sklepami to śmiesznie jest:] Niby maja minimalne dopuszczalne wymiary:) Niby tną na zamówienie (czekanie 2-7dni). Jednak sa sklepy w których olewają to. We Wrocławiu są dwie castoramy w jednej tną na za 3, dni w jednej od ręki:) W obu z idealną dokładnością:] Podobnie z OBI w Opolu koleś mi pokazał tablice gdzie SA minimalne wymiary we Wrocławiu każdy na to leje. Co śmieszniejsze inny pan w tym samym OBI leje na przepisy i tnie takie jak chcesz.
Jest dokładnie jak mówi Takero wytną ci idealnie ale musisz trafić na dobrego pana lub ewentualnie łapówka :mrgreen:
no to kompletna glupota :???:
niedawno jak zamawialismy plyty to byly tez 3 kawalki o szerokosci 6cm na komore wzmacniacza i jakos bez problemu nam to docieli :P
Skomentuj