Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki odtwarzacz CD do 100 złotych?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki odtwarzacz CD do 100 złotych?

No właśnie, szukam jakiegoś CDka do 100pln. Przeszukiwając forum znalazłem kilka pochlebnych opinii o Technics'ach serii SL-PG. Tylko czy wszystkie modele tej serii są takie dobre?
    Prosiłbym o jakieś porady co do wyboru odtwarzacza.

Soniaki i Philipsy na TDA 1541, po lekkim tuningu spisują się świetnie.

Skomentuj

Opcja jest taka, że nie chcę nic tuningować :wink:
      Chcę CDka, który da mi neutralny dźwięk, bez żadnych zabarwień (o ile to oczywiście możliwe, za taką cenę). Nie będę nic majstrował bo nie chcę no i nie umiem.
      Będę wdzięczny za pomoc :)

Skomentuj

za dużo wymagasz jak za cene 100zl - to najtańszy sprzęt jaki można kupić tak naprawde.

Skomentuj

Wiem takero, że za te pieniądze nie kupie nic specjalnego, ale właśnie jeśli wydawałbym już te 100plnów, to chociaż na coś w miarę dobrego. Chodzi mi o dobry stosunek jakość/cena :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez caMaro
            Chodzi mi o dobry stosunek jakość/cena
            fonica :twisted:

Skomentuj

kup pierwszy, lepszy na allegro od pewnego sprzedawcy. czesto bowiem zdarzaja sie zajechane lasery...

Skomentuj

No właśnie kupiłem Technics'a SL-PG 440A, także jak przyjdzie to się okaże :razz:
                A wylicytowałem go za 56pln (plus przesyłka oczywiście), także myślę, że nie jest tak źle.

Skomentuj

Nie wiem z czym będzies tego używał, ale Technicsy strasznie mulą dźwięk... Z tego co pamiętam, gdy tuningowałem swojego Technicsa, to siedzą tam strasznie wolne wzm. op. na wyjściu i o dość nędznych parametrach - polecam wymianę. W tak wiekowym sprzęcie pokusiłbym się też o wymianę kondensatorów w torze dźwięku, bo siedzą tam jakieś paskudne, stare elektrolity

Skomentuj

No do tego mam amplituner Onkyo TX-7520, również wiekowy, ale mi odpowiada i nie zanosi się na jego wymianę w najbliższym czasie :wink:
                    A co do tuningu, to jestem zielony w tym temacie, jak się podszkolę i będą fundusze, to kto wie..... :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                    X